Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha túlgyógyszerezve megyek a...

Ha túlgyógyszerezve megyek a pszichológushoz, akkor onnan átszállítat a pszichiátriára?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Mármint, hogy túlgyógyszerezve?

Ha pl. 1mg-s xanax helyett 2 db-t vettél be és úgy túlgyógyszerezve akkor nem.

Viszont, ha pl. 100db xanaxot vettél be egyszerre akkor egyértelműen igen.

2023. jún. 9. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Reggel 0,25 frontint szedek, este 0,5-öt. Pl beveszek terápia előtt 1 mg-t. Vagy antidepreszánst amit nem szabadna szednem, de ellazít és könnyebb beszélnem.
2023. jún. 9. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Így nem vitetnek be, viszont okés. Frontinból beveszel 1mg-t. Az még elfogadható néha.

Viszont olyan antidepresszánst amit nem szabadna szedned ne vegyél be.

Ha pszichiáter írta fel neked a frontint, akkor beszélj vele arról az antidepresszánsról amit nem szabadna szedned, hogy segít és, hogy próbáljátok meg.

Vagy nem tudom, hogy érted, hogy nem szabad szedned.

2023. jún. 9. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha beveszem egyszer, akkor segít. Ha állandóan szedem akkor tönkretesz. 2 fajta van. A mirzaten, ami állandóan szedve depresziót, kedvetlenséget, lustaságot, fogyást eredményez. A másik a paroxat ami hipomániát okoz már 10 mg-nél is. Multkor 2 napig szedtem 10 mg-vel és úgy felpörgetett, hogy átfutottam a várost, éjjel-nappal buliztam, nem ettem, nem aludtam, elvesztettem az időérzékem, zavart lettem, kiszakadtam a valóságból és a pulzusom stabilizálódot a 130-on.

De ha nem állandóan szedem, csak néha beveszek egyet akkor segít jobban érezni magam.

2023. jún. 9. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!