Ha túlgyógyszerezve megyek a pszichológushoz, akkor onnan átszállítat a pszichiátriára?
Mármint, hogy túlgyógyszerezve?
Ha pl. 1mg-s xanax helyett 2 db-t vettél be és úgy túlgyógyszerezve akkor nem.
Viszont, ha pl. 100db xanaxot vettél be egyszerre akkor egyértelműen igen.
Így nem vitetnek be, viszont okés. Frontinból beveszel 1mg-t. Az még elfogadható néha.
Viszont olyan antidepresszánst amit nem szabadna szedned ne vegyél be.
Ha pszichiáter írta fel neked a frontint, akkor beszélj vele arról az antidepresszánsról amit nem szabadna szedned, hogy segít és, hogy próbáljátok meg.
Vagy nem tudom, hogy érted, hogy nem szabad szedned.
Ha beveszem egyszer, akkor segít. Ha állandóan szedem akkor tönkretesz. 2 fajta van. A mirzaten, ami állandóan szedve depresziót, kedvetlenséget, lustaságot, fogyást eredményez. A másik a paroxat ami hipomániát okoz már 10 mg-nél is. Multkor 2 napig szedtem 10 mg-vel és úgy felpörgetett, hogy átfutottam a várost, éjjel-nappal buliztam, nem ettem, nem aludtam, elvesztettem az időérzékem, zavart lettem, kiszakadtam a valóságból és a pulzusom stabilizálódot a 130-on.
De ha nem állandóan szedem, csak néha beveszek egyet akkor segít jobban érezni magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!