Mihez kezdjek, ha fos az életem? Tartsak kutyát, vagy legyek alkesz és drogos, vagy csináljak valamit és nyírassam ki magam a zsarukkal? Ezek a lehetőségek jöhetnek szóba, mert öngyilkos nem leszek.
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 18:59
11/11 anonim válasza:
Gondolj arra mennyire banatosak lennenek es nem ertenek a cicaid hogy miert tunt el a szeretett szemely az eletukbol. a cicak kutyak tartasa felelosseget ro rank. Ok a gyerekeink csak nem emberi formajuk van de mi felelunk a joletukert az eletukert. Kerlek gondolj erre mielott butasagot csinalsz. engem egyszer az mentett meg az ongyilkossagtol hogy az egyik cicam roppant nehezen viseli a tavolletemet. Korhazban voltam par napot es a ferjem mondta hogy csak fekudt a haloingemet a feje ala gyurve az agyon es teljesen depresszios volt. a masik 5 cicank (mind bentiek) is ereztek a hianyomat de nem annyira mint o. amikor beszeltunk a ferjemmel arrol hogy mennyire lent voltam es elmeselte hogy viselkedett ez a cicam megfogadtam hogy soha nem kerulhet az en viselkedesem miatt egyetlen kedves allatam se ilyen helyzetbe. volt tobb kiserletem de ez volt az utolso es nem is lesz tobb. simizd meg helyettem a cicaidat es tenyleg vallalj onkenteskedest egy kutyaotthonban meglatod rengeteg szep elmenyt fogsz kapni. a cicak melle mindig riziko foleg Abigel miatt az uj kutyus hogy hogyan reagalna de ez szoktatas es elhelyezes kerdese is. Fel a fejjel ha akarsz irj privatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!