Mihez kezdjek, ha fos az életem? Tartsak kutyát, vagy legyek alkesz és drogos, vagy csináljak valamit és nyírassam ki magam a zsarukkal? Ezek a lehetőségek jöhetnek szóba, mert öngyilkos nem leszek.
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 18:59
1/11 anonim válasza:
Menj el menhelyre önkénteskedni, hátha valamelyik kutyával megmentitek egymást.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez jó ötlet.
2023. jún. 7. 19:31
3/11 anonim válasza:
Ha kedveled a macskákat, akk hazicica segithet
4/11 A kérdező kommentje:
Van 2 cicám, Abigél és Maja. De még arra gondoltam, hogy lehetne kutyám is, akivel többet tudnék játszani. Abigél ő elég magánakvaló cica, sokszor csak akkor tudom simogatni őt, ha enni adok nekik. De Maja ő mondjuk mindig szokott jönni, hogy simogassam, meg szeret dörgölőzni.
2023. jún. 7. 20:39
5/11 anonim válasza:
Na az már jó dolog ha kettő is van. Ha úgy érzed van rá energiád, akkor egy kutyus is jó lehet pluszban. Meghalaljak a szeretetet
6/11 anonim válasza:
Találj jó emberi kapcsolatokat az életben. Azt semmi nem pótolja. Persze a családot nem választhatja meg az ember, de a barátait, a szomszédait, a szerelmét igen.
7/11 anonim válasza:
Mi az, hogy fos az életed? Ez elég relatív.
9/11 anonim válasza:
én motorozok.Ha úgy adja ki,talán elvisz egy kanyar...
De nagyon stresszoldó tud lenni egy gurulás egy szar nap után.
10/11 anonim válasza:
lehet furcsa, es beteges, de en szornyen szeretek mentalisan instabill ferfiakon segiteni, esetleg ha depresszios, (mint te peldaul) jobb kedvre deriteni a mindenapjait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!