Hogy lehet mesterségesen előidézni a hipomániát?
Állítólag veszélyes. Én hipomániás állapotban úgy érzem magam, mint egy normális ember bármelyik napján.
Boldog vagyok, nyugodt, szép, szexuálisan vonzó, magabiztos és pozitívan látom a világot.
A "normál" állapotban depresziós vagyok félek mindentől és ideges vagyok szinte állandóan. Tudom, hogy undorító vagyok, még ránéznem se szabad senkire mert anyira gáz vagyok és ha rámszólnak bármiért 6 órán át is azon rugózok, hogy milyen roszul esett. "Normál" állapotban azon agyalok, hogy hogy kéne vagdosni magam. Verni azt szoktam néha magam, olyankor zöld foltok maradnak rajtam árulkodó jelnek. Volt, hogy vetem be pszichiátriai gyógyszert amit nem lett volna szabad, hogy jobban érezzem magam, el akarom kezdeni az alkoholizálást a gyógyszerek mellett is, mert más kiút nincs a depreszióból. Gyerekkoromban a nevelőapám egy törölközővel folytogatott és most ugyanerre vágyok. Nem fog senki folytogatni, úgyhogy magamat kell. Gyerekként amikor éreztem, hogy kehet, hogy meghalok megkönyebbültem és megnyugodtam. Most is nyugalomra van szükségem.
Hipomániás állapotban szép az élet és nyoma sincs a depresziónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!