Azt hiszem depressziós vagyok, mit tudnék tenni ellene?
Már hetek óta rossz a közérzetem, le vagyok lassulva és semmihez nincs kedvem.
Unom, hogy minden nap egyforma, hogy lelkiismeretesen dolgozom mégis csesztetnek a munkahelyen. Unom, hogy rengeteget dolgozom mégse telik saját ingatlanra például... nem érzem, hogy előrébb lennék tőle az életben.
Nem tudom mit kezdjek magammal, egyszerűen semmi se jó, sehogy se jó:(
Szeretnék változtatni, pozitív lenni, de nem tudom hogyan:(
Nagyon érzékeny a lelki világom is és mindent magamra veszek, nem tudok elengedni dolgokat.
Mit javasoltok?
24/L
Tudod ha az egészséged megvan, a többi pótolható, megszerezhető!
Senkinek sem egyszerű!
Tudom hogy nem nagy vigasz,de ne keseredj el!
Nálam is nagyjából ez van, csak most kivételesen nem munkában szivják a vérem, hanem itthon a férjem.
Rámférne egy ereszdelahajam, utána lehet másképpen látnám a dolgokat és ihletet kapnék a pozitivitás eléréséhez.
Nálad több szórakozás nem segítene, hogy lazábbra vedd? Vagy esetleg munkahelyváltás? Másik szakma? Új hobbi? Utazás egy olyan országba, ahol nem lesznek szuicid gondolataid attól, hogy ránézel a keserű emberekre?
"Már hetek óta rossz a közérzetem,"
nekem évek óta....
A legtöbb ember életének 2 része van, a munkahelyi élete és a magánélete otthon.
Ha se a munkahelye nem jó se a magánélete otthon akkor valóban sz**ar a helyzet és sokkal nehezebb kitörni a magányból depresszióból.
Ha az egyik jó akkor jobban viseled a másikat.
Mindez persze még nehezebb ha nem jók a kollégák, vagy ha nincsenek barátok, és rokonok sem igazán. Egyedül egyes egyedül sokkal nehezebb.
Azt mondják ugye, hogy egyedül is boldognak kellene lenned és elérni a céljaidat, nem másért vagy mások miatt. De ez így nem teljesen igaz. Szerintem legalább is....
Hatalmas löketet és motivációt adhat egy kiegyensúlyozott párkapcsolat egy egy megfelelő társ, akivel közösen együtt lehet megvalósítani az elképzeléseinket.
Pl. jó elmenni anyánkkal vagy apánkkal is 1 hétre nyaralni, de még jobb egy társsal...
Neked nincs motivációd, most úgy érzed, hogy nincs miért felkelned és dolgozni és tenni a napi rutinokat mert minden nap ugyanaz az unalom fogad téged mindenhol.
Sokan akarnak változást de kevesen tesznek érte.
minél mélyebbre süllyed az ember annál jobban hozzászokik az adott helyzethez és annál nehezebben mászik ki belőle.
Te még nagyon fiatal vagy, ne várj túl sokáig , ne cseszd el az életed, a 20-40 közötti életszakasz k**úrvagyorsan eltelik...
Egy rossz munkahely is nagyon rányomhatja a bélyeget az ember közérzetére.. nem ez a baj nálad?
Lehet kellene kivenned szabadságot és pihenni vagy azt csinálni amiz szeretsz.
Az ingatlan dolog pedig sajnos.. hát most mit mondjak? Ritka ha egy fiatalnak önerőből telik rá.
Január óta vagyok a cégnél úgyhogy nem tudom mennyire lenne jó ötlet most munkahelyet vàltoztatni, illetve sok lehetőség nincs is a környéken sajnos.
Gondolkodtam tanuláson, szakma vàltàson csak nem egyszerű munka, háztartás mellett és nem is tudom mi az aminek értelme lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!