Lehet hogy depressziós vagyok? Azt hiszem nem bírom tovább!
Egy ideje semmiben sem látok motivációt elvesztem. Az életem kifolyik a kezemből. Pár hónapja már nem érdekel semmi. Nem tudok örülni semminek csak nézek ki a fejemből és telefonozok. Nincs semmi motivációm. Lusta vagyok és elhanyagolom a sminkelést arcápolást. A családi helyzetem sem túl jó 1 2 barátom van. Barátom még sohasem volt. Nem látok kiutat. Most itt a nyári szünet de a suliba ki voltam közösítve senki nem ír hogy mi van velem. És ez fáj. Hisz én bármikor bármibe segítettem nekik. Szívesen beszélnék valakivel aki tudd segíteni. Mi ez?
17L
Ui:Nem önsajnáltatás. Csak nehéz nagyon nehéz:(
Irhatsz ha akarsz
En mar tul vagyok a melyponton
Nem tudom, hogy ez depressziónak számít vagy sem.
Csak annyit tudok mondani, hogy inkább legyen 1-2 igaz barátod, mint nagyon sok olyan akik csak kihasználnak, és vissza élnek a kedvességeddel.
Az, hogy még barátod nem volt ne bántson. Én 16 éves vagyok és nekem sem volt még sose. Nem is szeretnék még.
Nekem volt nagyon sok barátom, óvodás koromtól egészen 6. osztályos koromig mindig jóban voltunk, számíthattunk egymásra, segítettünk egymásnak. Majd a 7. osztályt már másik iskolába kezdtem. Ahogy kiiratkoztam az egyikből, azok a barátaim akikkel jóban rosszban együtt voltunk, meg akartak verni, gúnyolódtak velem. Nekem is nagyon fájt. Sokáig bántott, hogy miért csinálják ezt velem, nem ártottam nekik semmit.
2 év után az egyik lány rám írt, hogy segítsek neki, de már késő volt. A sok fájdalom és szenvedés után, megismerkedtem egy lánnyal, aki most is a legjobb barátnőm.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy tudom hogy nehéz, de türelem! Egyszer te leszel a legboldogabb. És akik most bántanak, kiközösítenek, ők meg szenvedni fognak az irigységtől, hogy neked milyen jó életed lett. Hidd el fognak ők még keresni téged, ha segítség kell, de már késő lesz.
Szóval fel a fejjel.
Csajszi ezt meg elhagytad: 👑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!