Mit tegyek, ha a pszichológusomnak az a terápiás módszere, hogy nem vesz komolyan?
#10 Szerinte szükségem van terápiára, amikor elkezdtem hozzá járni, akkor eredetileg kéthetente akartam, de ő heti szintűt akart. Ezért is engedett el egy keveset az árból, mert kell az intenzív terápia. És én is meg tudom ítélni, hogy szükségem van rá, azért ennyire ostobának nem kell nézni. Biztos nem a véletlen műve, hogy gyerekkorom óta visszatérő öngyilkos gondolataim vannak.
4 hónapja járok hozzá. Az egyik az ez, amit leírtam, a másik meg az erőltetett jófejkedés, ezt is elmondtam neki, hogy nem olyan, mintha egy pszichológussal beszélgetnék, hanem mintha csak valami ismerőssel.
Nem neked címeztem, hogy sokan nem tudják megítélni, hogy szükségük van-e terápiára vagy sem, hanem annak, aki szerint aki terápiára akar járni, annak baja van. Ez nem így van.
Kérdező, ha ez a problémád, akkor miért nem osztod meg vele? Mitől félsz? Egyébként van pszichoterapeuta végzettsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!