Ha a pszichológusommal beszélek vegyek be eny nyugtatót terápia előtt?
A nyugtató segít? Ha beveszed, kevésbé akadozó a beszéded?
Azt gondolom egyébként laikusként, hogy éppen a pszichológus előtt nem szabadna másmilyennek lenned, mint amilyen vagy, még akkor sem, ha Neked kellemetlen a helyzet.
Az 1-es vagyok.
Jártam már pszichológushoz, de nem volt ilyen gondom, amiről Te írsz. Tehát csak okoskodás, amit írok. Nem tudhatom, hogy mit élsz át.
Szerintem ha úgy érzed, hogy a nyugtató használna, és az segít a beszédben és abban, hogy ezáltal jobban haladjon a terápia, akkor próbáld ki, hogy egy nem nagy mg-os nyugtatót beveszel. De elmondanám a pszichológusnak, hogy ezt tettem, és hogy miért. Ha hosszú terápia alatt is stresszelsz, akkor az nem a Te hibád, keress mást akivel oldottabb lehetsz. Szerintem. Laikusként írtam, amit.
Azért hangsúlyozom ki, hogy laikus vagyok, mert nem szeretnék belenyúlni semmibe, amivel aztán bajt okozok. Érted. :)
Jól teszed, hogy nem jársz olyanhoz, aki golyósként kezel, az nem is szakember, nyilván csak a pénzt akarta lenyúlni.
Remélem, tudtok erről beszélni a mostani pszichológusoddal. Szerintem egyébként ő nem fogja javasolni a gyógyszert, hanem majd segít, hogyan győzd, győzzétek le a stresszt, ami a beszédproblémát okozza.
Eszembe jutott egy marhaság. :) Mi van, ha a következő terápiára röviden leírod neki a helyzetet? Leírod neki, hogy téged ez foglalkoztat mostanság (stressz, gyógyszer), a terápia előtt átadod neki a cetlit. Nyersz egy kis időt. Na jó, talán marhaság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!