Öngyilkosság, mert zavarnak a társadalmi zajok, túl hangos a világ. Ilyenkor indokolt?
Asperger-szindróma, Mizophonia, ADHD, Mély depresszió. Túl hangos számomra a világ. Ha panelban vagyok akkor a falszomszédok, felső-alsó szomszéd létezése. Ha kertesházban vagyok akkor a fűkasza, kutyaugatás. Tanyára nem akarok költözni, mert életképtelen lennék és nem akarok önfentartani.
Megsüketülni nem akarok. Nem akarom rontani a tűéles hallásom. Terápia tudtommal túlhallás ellen nem túl effektív. Nem akarok 0-24 füldugóval élni. Ilyenkor indokolt lehet az öngyilkosság?
A zaj is stresszor (stresszel).
Csendes környezet vagy egyéb módszerek a zajok kiküszöbölésére.
2-es Nincs olyan csendes környék, ami nekem ideális lenne. Falun is fog menni a fűkasza. A legjobban hangszigetelt panelban is hallani fogom a felettem trappolását, vagy az üvöltözését a családtagjaival. Meg bizony mindig lesz egy lakás ahol fúrni fognak.
4-es Egy darabig olyannal nyomtam, 4 havonta kellett mennem mosni a fülem, mert feltorlódott a fülzsír és elvesztettem a hallásom. Az utolsó alkalommal teljesen megtörtem és kidobtam a füldugókat a fenébe. Azóta öngyilkos rohamaim vannak a zajok miatt. Most is hallom, ahogy a felső szomszéd bútort húzogat oda-vissza jelenleg és 500 a vérnyomásom, mindjárt elájulok... Próbálok zenét hallgatni, direkt ezért vettem bluetoothos fejest, de nem bírok egész nap zenét hallgatni, csöndet is akarok...
*Szerk.: Természetesen csak addig vesztettem el a hallásom amíg a zsír blokkolta a hallójáratokat.
6-os: Üdv a klubban :( Akarsz róla beszélni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!