Egy biporális mondjon le az élet minden öröméről?
Frissen diagnosztizált biporális vagyok. A bogyóimat vagy egy hete szedem. Nem ihatok alkoholt. Elvileg a kávéról és az egészségtelen ételekről is le kell mondani, mert egy biporálisra rosz hatással vannak.
Enni kell a kizárólag egészséges ételeket, a koffein és cukormentes dolgokat kell inni és fontos, hogy sportoljon. Akkor is sportolni kell, ha inkább sírni lenne kedvem.
Ez mind jó. Életben tartják a testet. De a lélekkel mi lesz? Ha le kell mondani az élet minden öröméről, akkor mi marad? Egy életképes üres test lélek és érzelmek nélkül?
Reggel bogyóztam ki a piruláimat, de valami hiányzott. Nem jöttem rá, hogy mi az. Aztán elszomorodtam, kicsit bedepiztem, több órát sírtam, hogy értelmetlen az életem. Közben, hogy megnyugodjak, elkezdtem ököllel verni a combom. De nem ilyen himihumi módon. Öszeszorítottam a szemem, a szám és bent tartottam a levegőt, hogy minnél nagyobb fájdalmat viseljek el. Aztán erősen ököllel vertem a combom, adig amíg elviselhetetlen nem lett. Pihentettem 10 percig, majd újrakezdtem. 6x csináltam meg. A hatodik uátán éreztem, hogy ez kevés. Többet akarok. Van egy jó széles övem. Betömöm a szám konyharuhával és az övvel verhetem a combom. Az öv úgyis gyerek nevelő eszköz, szóval a fájdalmon kívül más kárt nem tehet.
De ezt az övvel verést már nem tettem meg, mert egy barátom mondott valamit ami jókedvre derített. Abbahagytam a verést és a sírást is. Este mielőtt mentem a munkába éjjelre, néztem a lamolepet, hogy ezt kell vinni vagy nem? Aztán arra gondoltam, hogy ezt lefekvés előtt kell szedni. Az öszes korábbit úgy kellett. Úgyhogy nem vitem. Aztán a munkahelyen jöttem rá, hogy bakker elfelejtettem regel bevenni a lamolepet és azt nem is lefekvés előtt kell szedni, hanem regel és este.
Viszont a lábam fáj. Van rajta egy kis zöld folt is.
Mit szedsz?
Kis mennyiségben kávézok, cukros ételt is eszek. Nem okoz bajt.
Nekem van ilyen kis mini neszeszerem.
Ott van mindenféle gyógyszer. Megfázásra, fájdalomcsillapító stb.
Oda rakom be ezeket is. Levágok a palettából 2-3 db-ot és akkor így mindig velem van. Az elején érdemes úgy levágni, hogy a hátulján láthatóan rajta legyen a gyógyszer neve, nehogy összekeverd valami mással.
Nem. Csak olvastam ezeket. A coffein, egészségtelen étel és mozgásszegény életmód növeli a hangulatingadozást. Ha úgy élek mint egy versenysportoló, az csökkenti.
A táskámban van egy gyógyszeres zacskó. Vagy 8 féle gyógyszer van benne ami bármikor kellhet. A zacskón kívülre csak úgy a táskába raktam a frontint és a lamolepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!