Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy bipoláris, hogyan érezheti...

Egy bipoláris, hogyan érezheti jól magát?

Figyelt kérdés

Ha egy normális ember kicsit el akar lazulni, elengedni a gyeplőt, piálhat. Vagy csak simán ihat egy jobbfajta italt, amitől egy kicsit kellemesebben érzi magát. A bipoláris, hogyan érezheti jól magát?

Elég roszul vagyok. Napok óta nem alszok, fáradt vagyok, másfél hete megfáztam és még mindig nem gyógyultam meg. Szedem a pszichiáter álltal előírt gyógyszereket, de jó lenne kicsit elfelejteni ezt az egészet. Elengedni magam.

2023. ápr. 28. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Milyen az a hangulatkövető app?

Ha azonnal joban kell éreznef magad, akkor sze*xelsz. Ezt kifejtenéd? Én is lehet azt csinálnám, de nincs kivel és csak úgy menne, ha az útcán az első embert kikötözném. :)

Én amikor szomorú voltam, elkezdtem írni, hogy mit érzek és miért vagyok szomorú. Nagyon nehéz volt leírni és sokáig tartott, mert azért mert leírom és eközben belemélyedek az emlékbe és teljesen átélem az akori és mostani érzéseim, csak egyre jobban sírtam.

2023. máj. 2. 21:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak az aktuális depiroham okait kell átgondolni és kiírni magadból. Akkor megnyugszol.

Sokféle van

Journal it!

Követők funkcióit használom, az nagyon személyre szabható

Vagy van a Bearable és a Moodflow ezek még jók.

Ha nem sajnálod a pénzt akkor a Careclinic lenne a legjobb, de én nem adtam 22 ezret érte, úgyhogy idegesen letöröltem. Abba a gyógyszereket is lehetett volna vezetni :(

2023. máj. 2. 22:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem a depreszió oka az volt, hogy apám vert, alázott és szidott. Bárhogy próbáltam a kedvében járni és éreztetni vele, hogy szeretem és vágyok a szeretetére, sose szeretett. Volt, hogy ki is jelentette, hogy tudja, hogy a szeretetére vágyok, de nem vagyok rá érdemes, hogy megkapjam. Ez volt a depi oka. Elkezdtem kiírni és mégjobban sírtam. Újra átéltem, hogy milyen megalázó volt, menyire fájt és hogy ma se érek semmit. Pedig a valóságban ma már nem éreztem azt, hogy nem érek semmit, csak az emlékek hatására azt éreztem, hogy nem érek semmit, mindent elrontottam, mert sose szeretett. A leírással csak belemélyedtem és jobban fájt mint előte.
2023. máj. 2. 22:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Rákerestem az appra. Az igazából csak egy naplónak tűnik.
2023. máj. 2. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!