1/11 anonim válasza:
Nem tudom. Itt a megfelelo gyogyszerek a legfontosabbak. Ami nem lehet sima antidepresszans, az impulzivitas miatt. Remelem, nem fizetos, bipolar nem trefa.
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem most írtak lamotrigint és frontint. Bipoláris vagyok. A múlthéten még azt se tudtam, hogy ez mit jelent. Még most se teljesen értem.
2023. ápr. 27. 18:38
3/11 anonim válasza:
Engem elküldött a pszichológus 3 alkalom után. Azt mondta, nem látja a terápiás célt...Pedig nem volt könnyű segítséget kérni. Tényleg. Őszinte voltam,megnyíltam neki. Mostmár senki se maradt.
Ebben "segített". Hogy összeomoljak,bezárkózzak teljesen.
Nem hiszem, hogy még1x menne bárkivel is.
4/11 A kérdező kommentje:
A bipoláris zavarra szedsz gyógyszereket?
2023. ápr. 29. 05:35
5/11 anonim válasza:
Nem,még csak pszichológushoz jutottam el. De kirakott. Most kezdtem az egészet...
6/11 A kérdező kommentje:
Pszichiáterhez is elmehetsz. Ahoz nem kekl pszichológusi felkérés.
2023. ápr. 29. 07:57
7/11 anonim válasza:
Nem opció az élethelyzetem miatt,hogy gyógyszereket szedjek. Sajnos.
8/11 anonim válasza:
Mi az,hogy nem opció? Maximum ha várandós vagy,akkor érdemes mérlegelni,hogy megéri-e most elkezdeni...Ha pénzed nincs rá,akkor tudsz segítséget kapni.Más indok nincs.
9/11 anonim válasza:
8!
Dehogynincs...pl beteg családtag,aki miatt toppon kell lenned 0-24 ben.
Olyan munkarend,ami mellett a doki szerint se lehet gyógyszert beállítani,szedni.
Soroljam még?
Hidd el,van az az élethelyzet,amikor gyógyszer nem jön szóba.
10/11 anonim válasza:
Bipolárisnak gyogyszer kell elsősorba ,mert anélkül egy nagy szenvedés a depresszios fázisok miatt. Tudom ,mert évek óta bipoláris vagyok. Pszihologus nem sokat tud benne segíteni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!