Egy bipoláris, hogyan érezheti jól magát?
Figyelt kérdés
Ha egy normális ember kicsit el akar lazulni, elengedni a gyeplőt, piálhat. Vagy csak simán ihat egy jobbfajta italt, amitől egy kicsit kellemesebben érzi magát. A bipoláris, hogyan érezheti jól magát?
Elég roszul vagyok. Napok óta nem alszok, fáradt vagyok, másfél hete megfáztam és még mindig nem gyógyultam meg. Szedem a pszichiáter álltal előírt gyógyszereket, de jó lenne kicsit elfelejteni ezt az egészet. Elengedni magam.
2023. ápr. 28. 13:40
1/14 anonim válasza:
Igazából ez az a dolog, amit mi nem tudunk megválaszolni, mert neked kell feltalálni magadat, hogy mi az, ami megnyugtat, mi az a tevékenység, ami végzése közben jól/jobban érzed magad. De ha már itt tartunk, én nem tartom normálisnak azt sem, ha egy "normális embernek" pia kell ahhoz, hogy jól érezze magát.
2/14 A kérdező kommentje:
Amikor még normális voltam és valamiért szomorú, akkor fogtam egy poharat és ittam egyet. Vagy ketőt. Kicsit megszédültem, jobb kedvem lett és elfelejtettem azt ami zavart. Túléltem a neezebb időszakokat. Most tudom, hogy bolond vagyok és nincs olyan ami elfeledtetné ezt.
2023. ápr. 28. 14:35
3/14 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, nem volt az soha normális, hogy a pia a megoldás,a szórakozás.
4/14 anonim válasza:
Keedezo, az nem volt normalis, hogy csak pia hatasara tudtad jobban erezni magad. Meg kell keresni azokat a nem karos tevekenysegeket, amik jol esnek, jot tesznek neked.
5/14 anonim válasza:
Én is így "éltem túl" néha, ember függő kinek mi segít, nekem a beszélgetés vált be és még egy dolog.
6/14 A kérdező kommentje:
Szeretem az edzést. De néha volt olyan pillanatom amikor máris és azonnal kellet valami amitől jobban érzem magam. Az edzés pedig nem olyan amitől azonnal jobban érzem magam. Meg azokban az állapotaim an amikor pohárért nyúltam, kedvem se volt edzeni.
2023. máj. 2. 18:43
7/14 anonim válasza:
Azt az allapotot kell tudni kezelni, mikor ugy erzed, azonnal kell valami, amitol jobban leszel. Mert ez nem normalis. A normal eletben nincs ilyen. El kell tudni viselni a frusztraciot is. A mindfulnesst ajanlanam, mint meditacios modszer.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem ismerem. De álltalában a meditációtól nem érzem jól magam. Bár ha lenne valaki aki velem együtt csinálja és megmutatná, hogy hogy csináljam jól, lehet működne.
2023. máj. 2. 19:47
9/14 anonim válasza:
Olyankor ha azonnal jobban kell lenni, én csokit zabálok vagy sz*xelek. És vannak gyógynövényes nyugtatóim is.
Borderline nő
10/14 anonim válasza:
#9 vagyok, utóirat:
A hiretelen depirohamok és sírógörcsöknél naplót írok, megnyugtat. Valamint lehet tök jó hangulatkövető appokat letölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!