Akinek esetleg gyermekkorában elhunyt egy családtagja, hogy dolgozta fel?
Figyelt kérdés
Szerencsére nekem nem volt részem ilyenben, remélem, amíg gyerek vagyok, nem is lesz.2023. ápr. 27. 21:47
1/6 anonim válasza:
De miért gondolkodsz akkor ilyesmiken?
2/6 anonim válasza:
Nehezen.
A barátaid között van valaki, akinek meghalt valakije?
4/6 A kérdező kommentje:
#2, igen, egyik volt osztálytársamnak a mamája.
2023. ápr. 28. 10:23
5/6 anonim válasza:
Sokáig tartott és máig sem teljesen sikerült.
6/6 anonim válasza:
Nekem 2 éves koromban halt meg édesapám, azóta egyedül nevel minket anyám. Feldolgozni igazából akkor nem tudtam, vagy nem is kellett, mert nagyon kicsi voltam. Inkább azt nehéz jelenleg is feldolgozni ami a "családból" lett az ő halál után, és amik velem történtek. Most 18 évesen úgy érzem a rengeteg rossz ami velem történt/történik az az ő halál miatt volt/van. És nem tudom hogy ezt valaha fel is lehet dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!