Mit tegyek, hogy ne féljek megenni akármit?
Szerintem csakis önmagadat tudod nevelni. Hogy például: ,,Megeszem,mert mi bajom lenne tőle? Hiszen ha eddig nem voltam rá allergiás,akkor most sem vagyok." És ha biztos akarsz benne lenni,hogy allergiás vagy-e bármely ételre,akkor egyszerűbb ha elmész orvoshoz,és csináltatsz allergiatesztet! Az majd megnyugtat! Ne félj! :)
Jó étvágyat! :)
Fölösleges félni tőle, valójában ma sem tudja az orvostudomány, hogy pontosan mért lesz valaki allergiás, és a másik mért nem. Azért, mert egy cikkben azt írják, hogy ez meg ez allergén élelmiszer, még nem azt jelenti, hogy biztosan allergiás leszel rá, sőt ha eddig minden gond nélkül fogyasztottad, akkor valeszeg nem vagy rá allergiás.
Másrészt, egy pszichológust is érdemes lehet felkeresni, ha továbbra is fennáll a probléma, mert lehet, hogy a félelem mélyebben gyökerezik, és csak kivetíted az élelmiszerallergiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!