Frontin függőség kialakulhat?
16 éves vagyok.
Évek óta szorongásom van, jelenleg az antidepresszánsomat emelik és mellé kiirtak 0,75mg Frontint minden reggel.
Nagyon félek, hogy hozzászokok.
Kb csak egy hónapig kell szedjem.( suliba még be tudjak járni)
Mi a tapasztalotok? Frontin nélkül nem tudok elindulni
Igen, viszont amennyiben megfelelően hagyod abba az orvosod segítségével, ugy kb semmit nem fogsz erzekelni belole.
En egy evig szedtem, szep fokozatosan redukalta a dokim az adagot es semmi problema nem adodott, csak jotekony hatasat tapasztaltam. Okosan alkalmazva rengeteget segithet. Kitartas!
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha a normál (átlagos - 0,25mg) frontinból reggel 3 darab kell hogy meg tudj mozdulni, akkor ebből nem lesz olyan, hogy 1 hónap múlva leteszed.
Sőt, egyre több fog kelleni, mert szokik a szervezeted hozzá, és így nem használ.
Én már 7 éve szedem antidepresszáns mellé (bár kisebb adagban), ott is úgy indult, hogy amíg az antidep. hat, addig kell kisegíteni; Szóval lehet benne valami.
A pszichiátrián nem láttam még olyan beteget, akinek "csak" 1 hónap lett volna.
Antidepresszáns melle bizony mindig irnak valamiféle szorongásoldót, mivel az elejen felerositi a tuneteket, abszolut szükségszerű. Fiatalok/kiskoruak eseteben nagyon-nagyon indokolt esetben alkalmaznak effajta hatoanyag tartalmu keszitmenyeket, fokozott figyelemmel kiserik es mielobb meg is vonjak. Ilyen esetben nincs rajta felejtes vagy latszolagos nemtorodomseg. Az orvos pontosan tudja mit csinal, Marika pedig lehet, hogy 10 eve szedi a bogyeszt, attol meg fogalma nincs az egeszrol.
Ne remisztgessetek feleslegesen a kerdezot a sajat horror sztorijaitokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!