A szorongásom miatt nem kapok munkát, mi segíthet?
Kb. egész életemben hajlamos voltam a szorongásra főleg emberek között, meg önbizalmam sincs :( Suliban is csendes voltam, stresszeltem nagyon de azóta még romlott a helyzet, depresszióm is van. Most munkát keresek voltam pár állásinterjún az egyiken minden erőfeszítésem ellenére észrevette az interjúztató, hogy ideges vagyok, ki volt száradva a szám, remegett a hangom, mondta is, hogy nyugodjak meg :( Félek így mi lesz velem.
Van nyugtatóm de attól meg fáradt leszek és ásítozok, lassabb leszek akkor meg az lesz a baj :(
Nem tudom már mit tehetnék, kudarcnak érzem magam az életem
"A szorongásom miatt nem kapok munkát, mi segíthet?"
Nagyon egyszerű a megoldás: ne szorongj és akkor kapsz munkát, ha amiatt nem vettek fel eddig.
Na a hármas nagyon elhitte :DD
Kb. mintha egy beteg embernek azt mondanád hogy ne legyen beteg, nyilván piff-paff meggyógyul...
Kedves Kérdező!
Teljesen átérzem a helyzetet,velem is ugyanez a helyzet.
Én sokat kerékpározok,olvasok a szabadban,légzés technikát tanulok és gyakorlom...és járok pszicháterhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!