Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongásom lett a home...

Szorongásom lett a home office után, mi segíthet rajta?

Figyelt kérdés
A covid kezdete óta otthonról dolgoztam, aztán sajnos megszűnt a munkahelyem és másik állás után kellett néznem, most itt egész héten be kell járnom, egyáltalán nincs home office. Introvertált vagyok, de ennyire azért sosem viselt meg a társas interakció mint mostanában. Nehezen alszom el, éjszaka gyakran arra ébredek hogy hevesen ver a szívem, napközben is sokszor előjön ez az erős szívdobogás, néha szúrást is érzek a szívem környékén, nincs étvágyam, gyakran remeg a kezem is. Munka után este újra ideges leszek, hogy másnap be kell menni. Lehet ettől komolyabb bajom? Mármint úgy értem fizikailag? Gondoltam pszichológusra is, de magánra most nincs pénzem, államiban voltam és csak gyógyszert írtak fel, ami csak egy ideig segít, hozzászokik a szervezetem aztán újra ugyanezek a tünetek jönnek elő. Az újabb munkahelyváltás nem igazán opció, mert nincs sok cég a környéken, teljesen remote-ban pedig nagyon kevés állást találok és nem szakterületem. Teljesen el vagyok keseredve, hogy többé nem tudok dolgozni...
2022. júl. 1. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan voltam. Elég inteovertalt vagyok, ho után nehezen szoktam hozzá a jelenlegi munkához(csak heti 2 nap hó van)

Viszont az új helyen olyan segítőkész, jófej kollégák vannak hogy elfogadható bent dolgozni(néha még egy picit élvezem is hogy oda ül mellém valaki és órákat debugoljuk a kódot)

2022. júl. 1. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennyit keresel? Minden más rovására is érdemes egy klinikai szakpszichológusra szánni azt a havi kb 60 ezer forintot. Ha nem tudsz hetente járni, akkor 10 naponta.
2022. júl. 1. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyi történt hogy elszoktàl ezektől a helyzetekről. Úgy lehet csak megoldani ha felfogod hogy nem lesz semmi bajod bent az irodába és hogy csak megint hozzá kell szokj. Éa bemész. Minden nap. Elmész ahány helyre csak tudsz.

Nem a te hibad, a covid sokmindent elrontott, ezt is.

Testi tüneteid meg az aggodasbol jönnek. Nincs igazi szervi bajod. Kezdj el hetente 3x 1 órát futni. Oldja a stresszt, erősíti a lelket és a testet.

2022. júl. 10. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!