Miért van az, hogy engem mindenki mindig csak bánt? Van ebből kiút?
Kedves magányos fiatal hölgy!
Amint a családodról írtál,természetes,hogy magányos vagy!
Szüleidtől olyan viselkedésmódot örököltél,tanultál,ami ezt,mintegy predesztinálja,eleve elrendeli.
Ezt meg lehet változtatni,de temérdek munka és felbecsülhetetlen erő,nyitottság szükséges.(Ezt a Bibliában Jézus "újjászületésnek nevezi.) Ez valóban olyan képtelenség,minha egy felnőttnek vissza kellene bújnia az anyja méhébe és újra kellene megszületnie. Ehhez isteni csoda szükséges!
A változás eléréséhez egy működő módszer:
Tapasztalatom szerint a teljes gyógyulás,a lélek meggyógyulása oly módon,hogy életünket szeretetre hangoljuk át:
1. Szeressük a tükrünkben ránk tekintő ÉN-ben, az istenképmást,vagyis az önzetlen szeretetet. Ez az alapja a következő 3-nak!
2.Szeressük az álarca mögé bújó emberekben(tehát minden emberben),az istenképmást,vagyis a feltételek nélküli szeretetet.(Ezt meglátni jó szem kell!Az álarcok mögött,csak a szem,a lélek tükre ad ajtót,meglátni azt.)
3.Szeressük és legyen bennsőséges kapcsolatunk az Isten ujjlenyomatát magán viselő teremtett világot,világgal!Adjunk elégséges alkalmat a bennsőségesség fenntartására,különös tekintettel, a betondzsungelek kaptáraiban élőkre!
4. Szeressük és ismerjük meg a Szeretetet,vagyis Istent. Ez,a lénye részét képező Jézus tettein,tanításain keresztül érhető el. Ennek része,az Istennel,mint szerető Apukánkkal való bennsőséges és őszinte beszélgetés reggeli ébredéskor,utjaink,rutin szerű ténykedésünk közben,esti elalvásunk előtt,éjszakai felébredésőnkkor.
Több embernél tapasztaltam,hogy megvádolt miért gyűlölöm őt,pedig tiszta szívből szerettem és szeretem őket. Minden esetben úgynevezett projekció történt. Ezek az emberek,a saját irántam érzett gyűlöletüket vetítették rám.
Tudom,téged nem gyűlölnek,"csak" levegőnek néznek.
Próbáld ki: Válassz ki egy embert,akiről úgy gondolod,ő téged levegőnek néz! Figyeld meg és mond el neki,te milyen jó tulajdonságot látsz benne.
Vigyázz,mert beléd szerethet az az ember!
Van kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!