Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálok mindent is mindenkit....

Utálok mindent is mindenkit. Van kiút ebből?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírom tovább, utálom az egész életet, idegesít minden és mindenki. Szakmáimba nem tudtam elhelyezkedni, most mehetek egy multihoz rabszolgának, pff ezért tanultam ennyit, felesleges volt. Sportoltam 14 évig, abbahagytam mert már azt is utálom. Barátaim elköltöztek, megromlott a kapcsolat stb, családomat gyülőlöm..párom nincs, 4 év után se tudom elfelejteni az exem akit szintén utálok de mégsem bírok másra ránézni. Elegem van, a háziállataim miatt nem ölöm meg magam. Mit tegyek? Egyszerűen elkap a sirás ha csak belegondolok hogy hol fogok dolgozni meg hogy egyedül fogom leélni az életemet..

22/l

2020. jan. 26. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
Esetleg antidepresszáns segíthet, de tapasztalatom szerint kívülről nem nagyon várhatsz hatékony segítséget. Pszichológus, pszichiáter nekem nem igazán segített a problémáimban.
2020. jan. 26. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Esetleg OKJ tanfolyam olyan szakmában, ami érdekel? Munka mellett hétvégente eljárhatsz ilyesmire mondjuk. Aztán abban elhelyezkedsz. De ez a tipikus "rabszolgamunka" csak arra jó, hogy dolgozz valahol, míg nincs más, gyűjts egy kis pénzt. Onnan továbblépnék a helyedben mindenképp.

Amúgy átérzem a helyzeted, bennem is ezek az érzések kavarognak.

2020. jan. 26. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj bátran.
2020. ápr. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!