Van ebből még valami kiút? Súlyos betegséggel küzdöttem évekig ami kikészített fizikailag és mentálisan is. A munkám tartotta bennem a lelket. De most úgy néz ki azt is elveszítem.
"folyamatos atrocitásoknak vagyok kitéve 2 hónapja ... januárban keresek másik állást. Már most elkezdtem nézegetni de nem találtam olyat ahol jól érezném magam."
1. Meggyógyultál! Ez a legfontosabb!
2. Örülj neki, hogy csak most, amikor már gyógyult vagy, akkor kell másik munkát keresned, nem pedig a gyógyulásodat hátráltatta a helyzet.
3. Miért csak januárban keresnél másik állást?
4. Lépj ki már most, és úgy keresgélj tovább. Ilyen rövid idő alatt persze, hogy nem találtál még másikat. Adj magadnak több időt erre.
5. És elsősorban vigyázz magadra, ne hagyd, hogy kicsináljon a stressz. Keress pszichológust, ha segítség kell.
Jó, akkor hagyjuk, de akkor ne írj olyanokat, hogy "már nem bírod elviselni". Akkor szépen viseld el.
Hol kéne és milyen munka? Amíg olyan nincs, addig nézz körül, hogy hol keresnek munkaerőt. Ha csak átmenetileg, pár hónapra elmész teszkózni pl, az is nyugisabb lehet, mint ahol most elviselhetetlenkednek veled. Munka van. Főleg most, hogy jön a karácsony a kereskedelemben még inkább, és ahhoz különösebb végzettség sem szükséges, akárki elvállalhatja, aki dolgozni akar.
Otthonról végezhető számítógépes gépelési munkákat, vagy irodai, adminisztratív munkákat is nézhetsz.
Bejelölheted különféle állásportálokon, hogy milyen munkák érdekelnek, hírlevelet is küldenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!