Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet olyan,hogy valaki annak...

Lehet olyan,hogy valaki annak ellenére,hogy dolgozik,mégis depressziós lesz?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondogatták nekem,hogy csak az ér rá depresszióskodni, akinek nincsen munkája,nem köti le magát.Nekem van munkám, mégis céltalan vagyok, és az utóbbi 7-8 hónapban sokszor azt érzem,hogy kiégtem,pedig csak 26 éves vagyok. Már nem érdekelnek a hobbik,semmilyen kirándulás nem derít jobb kedvre,és mindenkivel veszekszem a környezetemben. Sokszor fáj a fejem,szédülök, és szorongok is.Egy nap, rengetegszer van hangulatingadozásom. Gyakran fájdalmakat is beképzelek magamnak, de van olyan is,hogy egy kis nátha, vagy fülfájás miatt már "világvége hangulatom van". Depressziós vagyok?
2023. ápr. 22. 03:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék, hasonlóan éltem/élem át.. Szerintem nem igaz, hogy ha dolgozol, akkor nem lehetsz depressziós.. Én akkor kezdtem gyanakodni, mikor épp egy jó ideje külföldön melóztam. Most még rosszabb, hónapok óta max kimegyek rágyújtani, az utcára sem járok, emberek közé, mióta még a munkámat is elvesztettem. Ahogy leírtad, így kezdődött nekem is.
2023. ápr. 22. 03:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozok. Mégis 7 hónapja kínoz a bipoláris depresszió, állandó öngyilkossági késztetéssel.

Szóval igen,lehet. Sőt.

2023. ápr. 22. 05:47
 3/4 anonim válasza:
100%

Depression kortol borszintul stb fuggetlenul megtalalhat akarkit akarmikor. Hiaba dolgozol attol meg nem leszel immunins es siman belecsuszhatsz a depresszioba.

Ja es hiaba voltal mar egyszer depresszios az eleted kesobbi szakaszaban ujra megtalalhat.

Talan az a kiut ha nem hagyod hogy a depresszios gondolatok illetve a jelenlegi erzelmeid elhatalmasodjanak rajtad, alljt ellen.

Pl probalj meg mast csinalni mint amit eddig szoktam (nem munkara ertem) kezdj el edzeni ha eddig nem edzettel es meditalj.

Sok sikert baratom.

2023. ápr. 22. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Munka nélkül lehet sokkal erősebb lenne a depresszió, mert akkor tényleg nincs semmi más csak az otthon fekvés. Az meg a legrosszabb depresszió szempontjából.
2023. ápr. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!