Mit csináljak hogy elfelejtsek valakit?
Nagyon megkedveltem egy kolléganőm,ő is engem,össze is jöttünk volna sztem csak elment máshová dolgozni,és a gond az hogy ennyire még nem kedvelt senki,annyira dicsért,közeledett,állandóan hozzámèrt, dicsért,szóval odavolt értem,és lehet már soha nem fog senki ennyire kedvelni,vonzodni hozzám,így annyira nehéz őt elfelejteni,hiába van parom,de már nem is foglalkozik velem,és igazából sohasem szerettem szerelemmel
csak aranyosnak találtam,és osszejottunk mert mindkettőnkel soha senki nem akart összejönni,azthittem talán lesz vele valami,mhelyi románc egyszer az életben olyannal aki szeret és akit én is szeretek és vonzónak találok de nem jött össze,és így gáz mert az van bennem miért nem sikerül nekem legalább egyszer legalább egy csók vagy egy hét vele amikor együtt lettünk volna mhelyen lopott percek csókok,soha nem fog ez nekem összejönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!