Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elfelejtsem?
Megismertem egy fesztiválon egy külföldi srácot, aki nagyon jófej és aranyos volt velem akárhányszor találkoztunk.
Amikor pár napja elbúcsúztunk megemlítette, hogy még pár napig Magyarországon marad szóval írhatok neki ha szeretnék még találkozni.
Végül nem mertem neki írni, viszont most egyrészt bánom, hogy kihagytam ezt a lehetőséget és soha többé nem fogom látni, másrészről viszont tudom, hogy jó döntés volt nem találkozni vele mert csak mégjobban beleszerettem volna.
Amúgy is majdnem kétszer annyi idős mint én, és tudom, hogy soha nem lett volna köztünk semmi, csak szimplán barátságos volt, mégsem tudom elfelejteni.
Végül valamiért mégis írtam neki, viszont nem fogunk már tudni találkozni, úgyhogy most még szarabbul érzem magam.
Ha még tegnap írtam volna neki, akkor ma talizhattunk volna, így viszont már valszeg soha nem fogom újra látni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!