Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elfelejtsem? (Legalább csak a nyári szünetbe)
Ha már ennyire csaj mániás vagy, miért nem próbálsz meg ismerkedni olyan csoportokban, ahol biszexek vannak?
Nem hinném, hogy bejössz neki, csak gondolom irritálja a gondolat, hogy lesed. Senki nem szereti ha csak úgy lesik őket.
Velem is kb ez van. Volt egy lány aki bejött és elmondta hogy ő is meleg és bejovok neki és aztán együtt voltunk kb 2 honapig viszont róla senki nem tudta h meleg és félt hogy kiderül és emiatt szakított velem és mondta hogy legyünk csak baratok. De én nem a barátja akarok lenni. És most év vége van és mivel 8. Os vagyok ezért jövőre mindketten más gümőkbe megyünk és szerintem nem fogom soha többé látni pedig ha tehetném egész nap csak őt néznem mert annyira csodálatos és tökéletes. És mikor meglátom mindig bekonnyezik a szemem mert tudom hogy ő nem akar engem és hogy tobbet már úgyse lesz semmi köztünk.
Ez egy kicsit nyálas lett de ha szeretnéd beszelhetunk meg priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!