Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy elfelejtsem?

Mit csináljak hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve volt egy úgynevezett mély pontom,igen biztos a kamasz kornak tudható be.És akkor nagyon sok dolgot csinaltam fiúkkal,lányokkal,amikre nem éppen vagyok büszke.Néhányan a baráti körömből tudják ezeket de sokmindenről hazudtam hogy mi hogy is volt mert annyira szégyelltem.azota nagyon sokat változtam de sokszor eszembe jutnak ezek a dolgok és nagyon rosszul érzem magam.Mit csináljak hogy túltegyem rajta magam?+ennek máig vannak következményei,sokszor hallok dolgokat magamról(pletykák,történetek,képek)ezért is olyan nehéz:(

17/L

2018. nov. 25. 13:56
 1/3 anonim válasza:

én is sokat szemétkedtem másokkal, amit megbántam, de nyilván nem lehet ezeket visszacsinálni.

nekem is volt/van miatta lelkiismeret-furdalásom. a legjobb, amit tehetsz, ha elnézést kérsz és megpróbálod megmagyarázni, ami történt. nem hinném, hogy a barátod lesz az illető, de lehet, hogy nem fog utálni.

a másik, ami még szerintem hasznos lehet, ha megpróbálsz segíteni olyanoknak, akiknek ártottál. nyilván, ha van olyan, aki szóba sem akar állni veled, akkor annak nem fogsz tudni közvetlenül jót tenni. én ilyenkor azt szoktam, hogy ahogy lehetőségem engedi, pl. ha mások áskálódnak ellen, akkor megvédem vagy ha a véleményem kérdik róla, akkor igyekszem jókat mondani.

elég piti dolgoknak tűnnek, amiket mondtam, de jobb, mintha semmit sem csinálnál.

2018. nov. 25. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves előző, szerintem inkább arra gondolt, hogy fűvel-fával voltak szexuális jellegű kalandjai. De lehet, hogy én értettem félre a dolgot. Kedves kérdező lehet hogy segítene ha beszélgetnél erről egy pszichológussal pár ülés erejéig.
2018. nov. 25. 15:03
 3/3 anonim válasza:
ha tényleg csak arról van, hogy fűvel-fával, akkor azt el kell engedni. mert idővel elfelejtik az ember nevét, hogyha nem tesz érte, hogy napirenden maradjon.
2018. nov. 25. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!