Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Undorodom a csecsemőktől. Ez...

Undorodom a csecsemőktől. Ez betegség? Mi lehet az oka,

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 00:01
1 2
 11/14 Neonhal ***** válasza:

Hogyan bántak Veled a szüleid kisgyermekkorodban? Vártak? Lehet, hogy a benned lakozó gyermek konkurenciának tekinti őket, ezért neheztelsz rájuk.

Az én lányom igenis, hogy szép volt a születése utáni néhány perben, (ezt fotók bizonyítják), és erre büszke vagyok!

Egyébként meg kell tanulnunk feltétel nélkül szeretni!

2010. okt. 10. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, Kérdező? :)
2010. okt. 11. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy egy tinédzser katasztrofálisnak tart egy kisbabát, az nem betegség. A kamaszoknak valami köd ereszkedik az agyára, és nem tudnak tőle normálisan ember módjára gondolkodni. Aztán felnőnek, és homlokegyenest megváltozik a hozzáállás, mert elkezdik használni az addig parlagon heverő eszüket. Ez egy ilyen időszak, majd elmúlik.

Tudat alatt ők is szeretnének kicsik lenni, hogy körülöttük forogjon a világ, és kiszolgálják őket, ezért fújolnak. MInt az oviban:)

A szülés meg valóban szép, nem mocskos-véres (összekevered valami trutymós műhorror filmmel) és pl. az én kisfiam nagyon szép volt amikor született, egyáltalán nem volt undorító:)

2010. okt. 14. 13:07
 14/14 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy sokan ilyen elszomorító választ írtatok. Szerintetek "undorítóak" szerintem meg csak magatehetetlenek.Éheznek a szeretetre, a törődésre, a gondoskodásra, ránk felnőtt emberekre vannak szorulva. És ne felejtsük el hogy mindannyian ilyen véresen, nyálkásan, "undorítóan" jöttünk a világra, és a szüleinknek ezzel hatalmas örömet okoztunk évekig. De ezt úgyis csak akkor fogja fel valaki, ha már része volt ilyen csodában.
2010. okt. 16. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!