Undorodom a csecsemőktől. Ez betegség? Mi lehet az oka,
Hogyan bántak Veled a szüleid kisgyermekkorodban? Vártak? Lehet, hogy a benned lakozó gyermek konkurenciának tekinti őket, ezért neheztelsz rájuk.
Az én lányom igenis, hogy szép volt a születése utáni néhány perben, (ezt fotók bizonyítják), és erre büszke vagyok!
Egyébként meg kell tanulnunk feltétel nélkül szeretni!
Az, hogy egy tinédzser katasztrofálisnak tart egy kisbabát, az nem betegség. A kamaszoknak valami köd ereszkedik az agyára, és nem tudnak tőle normálisan ember módjára gondolkodni. Aztán felnőnek, és homlokegyenest megváltozik a hozzáállás, mert elkezdik használni az addig parlagon heverő eszüket. Ez egy ilyen időszak, majd elmúlik.
Tudat alatt ők is szeretnének kicsik lenni, hogy körülöttük forogjon a világ, és kiszolgálják őket, ezért fújolnak. MInt az oviban:)
A szülés meg valóban szép, nem mocskos-véres (összekevered valami trutymós műhorror filmmel) és pl. az én kisfiam nagyon szép volt amikor született, egyáltalán nem volt undorító:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!