Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség és depresszió...

Pánikbetegség és depresszió után teljesen mas ember lett belolem?

Figyelt kérdés
Valoszinuleg már 7 éve pánik betwg voltam csak nem tudtan rola,annyi volt a furcsa hogy mindig gyorsan dobogott a szivem es nem kaptan levegot,de egyaltalan nem ijedtwn meg ettol... amikor stresszes idoszakot eltem akkor jelentkeztek mar a panik rohamok is+depresszio a szules utan. Kezeltettem a panik betegsegemet de egy valami nagyon furcsa nekem,hogy azota amiota "jól" vagyok,egy teljesen mas ember lett belolem. Olyan,mintha nem is onmagam lennék,egyszeruen az elet kedvem egyenli a nullaval. Nem tudom hogy ez gyogyulas utan mennyire normalis es hogy meddig fog tartani. En soha nem voltam yan,mint most higy egy mosolyt nem tudok elereszteni. Ez ilyenkor normalis,es ha igen,akkir meddig fog ez így lenn8? Mikor jon mar vissza az elet kedvem? Szorongasos beteg is voltam,de mar nem szorongok semmit. Nagyin furcsak erzekelem a dolgokat a panik betegseg utan :(

2023. ápr. 4. 18:35
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Szia. Nálam egy hete kezdődött én nem tudtam, hogy pánikbeteg vagyok. Ma erősödött és sürgősen orvos-kivizsgálások. 18 hós fiammal vagyok itthon 12 órán keresztül..félek így nagyon. Gyógyszereket még nem kaptam
2023. ápr. 4. 21:41
 22/23 A kérdező kommentje:
Szia. Engem is ki vizsgaltak januarban de nem talaltak nalam semmit . A lenyeg hogy ne ijedj meg es akk0r abba maradnak a rohamok. Hitesd el magaddal hogy ezt csak az agyad csinalja.. ne felj!! Nekem szules utan alakult ki szules utani depresszioval. Szinte minden nap rohamaim voltak jelenleg azt sem tudom h mi lesz velem.. kegyetlen ez az egesz . Nekem ia gyerekeim vannak :(
2023. ápr. 4. 21:54
 23/23 A kérdező kommentje:
Sokszor van halal felelmem. Neked is szokott?
2023. ápr. 4. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!