Pánikbetegség és depresszió után teljesen mas ember lett belolem?
Figyelt kérdés
Valoszinuleg már 7 éve pánik betwg voltam csak nem tudtan rola,annyi volt a furcsa hogy mindig gyorsan dobogott a szivem es nem kaptan levegot,de egyaltalan nem ijedtwn meg ettol... amikor stresszes idoszakot eltem akkor jelentkeztek mar a panik rohamok is+depresszio a szules utan. Kezeltettem a panik betegsegemet de egy valami nagyon furcsa nekem,hogy azota amiota "jól" vagyok,egy teljesen mas ember lett belolem. Olyan,mintha nem is onmagam lennék,egyszeruen az elet kedvem egyenli a nullaval. Nem tudom hogy ez gyogyulas utan mennyire normalis es hogy meddig fog tartani. En soha nem voltam yan,mint most higy egy mosolyt nem tudok elereszteni. Ez ilyenkor normalis,es ha igen,akkir meddig fog ez így lenn8? Mikor jon mar vissza az elet kedvem? Szorongasos beteg is voltam,de mar nem szorongok semmit. Nagyin furcsak erzekelem a dolgokat a panik betegseg utan :(2023. ápr. 4. 18:35
1/23 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy mar semmiben nem lelem az oromomet. Teljesen meg valtoztam
2023. ápr. 4. 18:36
2/23 A kérdező kommentje:
Igazából ez az igazi énem? Nagyon rossz így élni hogy semmi életkedv nincs bennem :( azelott nem volt ilyen..
2023. ápr. 4. 18:38
3/23 A kérdező kommentje:
Nem birok aludni,es van amikor remalmaim is vannak sajat magammal kapcsolatban,hogy meg fogok halni . De ugy erzem mintha egy elo halott lennék
2023. ápr. 4. 18:39
4/23 A kérdező kommentje:
A pulzusom es a vernyomas vissza allt a normalisra. Panikbetegseg alatt alacsony vernyomasom volt es magas pulzus ,most viszont teljesen normalis a vernyomas meg a pulzus is. Lehet,hogy ehhez kell hozzá szoknia a szervezetemnek?
2023. ápr. 4. 18:41
5/23 anonim válasza:
Nem pánikbeteg vagy te, hanem depressziós. Kezeletlen.
6/23 A kérdező kommentje:
Ez depresszió? Szuletett egy fiam januar vegen. Akkor valoszinuleg szules utani depresszio? De akkor miert szorongtam es miert voltak panik rohamaim? Mostanra meg teljesen el ment az eletkedvem nem tudok orulni mar a gyereknek se.. mrrt minek jott szegeny erre a vilagra ha en nem vagyok normalis?!! :(
2023. ápr. 4. 19:42
7/23 A kérdező kommentje:
Ez az egesz szules utan kezdodott,koraszulott lett a fiam es azota.
2023. ápr. 4. 19:43
8/23 anonim válasza:
Gyogyulashangja.com hívd Magyaro Lászlót Imával gyógyít hatalmas csodái vannak az alkalmain.
9/23 A kérdező kommentje:
A depresszionak vannak fizikai tunetei? Pl:torok szorítás,nehézlégzés,szédülés,gyengeség,bizsergés,zsibbadás,fejfájás? +pánikrohamok? Mert ha igen,akkor szinte 100%,hogy szules utani depi :/ orvosnal nem voltam csak nyugtatit szedek. Nehezemre esik fozni,mosni,takaritani de még az utcára is alig akarok ki menni .. mikor lesz ennek vége?
2023. ápr. 4. 20:09
10/23 A kérdező kommentje:
A szivem is 220-al ver... akkor most depi vagy panikbetegseg? Felek a halaltol,felek hogy beteg vagyok es hogy meghalok es itt kell hagynom a gyerekeemt. Szorongok,mindentol felek.. el faradt az agyam a sok negativ gondolattol.. mar bele faradtam mindenbe minek elek akkor igy... ez nem elet... amikor a legboldogabbnak kene lennem akkor vagyok pont depis.. engem senki nem ert meg...
2023. ápr. 4. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!