Van itt olyan szemely akinel 18 evesen panikbetegseg tunetei jelentkeztek? Ha igen, akkor kezelessel teljesen meg lehet szuntetni?
Mélylélektani terápiával gyógyítható
Soha nem lehet teljesen megszüntetni.
Antidepresszáns mellett viszont folyamatosan tünetmentes lehetsz és nem kell hozzá semmit "terápiáznod" sem, mindent csinálhatsz úgy, ahogy eddig, mindenhez hozzáállhatsz ahogy eddig és mindenről gondolkodhatsz úgy, ahogy eddig.
Minden fejben dől el! Nekem megszűnt pusztán a gondolkodás és a pánik tünetekhez való más hozzáállásból kifolyólag. Igaz, nem máról-holnapra! Pont az baj a gyógyszeres kezelésékkel, hogy elhitetik veled, hogy semmin nem kell változtatnod, holott éppen azt jelzi a szervezeted, hogy: "Hahó, valami nincs rendben gazdám, valamin változtatni kéne!" És amíg ezt az ember megteheti gyógyszer nélkül, akkor inkább úgy tegye. És nem fog neki megártani egy kis gondolkodásbeli változás, hiszen pont ettől lesz jobban! Nekem az egész életemre kihatott ez a másfajta hozzáállás, amiért nagyon hálás vagyok a jó Istennek, mivel egyedül az ő segítségét vettem igénybe.
Van még egy mondat, amit elég gyakran lehet hallani, és segíthet a harcban: "Ami nem öl meg, az megerősít!"
Mielőbbi javulását! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!