Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség és depresszió...

Pánikbetegség és depresszió után teljesen mas ember lett belolem?

Figyelt kérdés
Valoszinuleg már 7 éve pánik betwg voltam csak nem tudtan rola,annyi volt a furcsa hogy mindig gyorsan dobogott a szivem es nem kaptan levegot,de egyaltalan nem ijedtwn meg ettol... amikor stresszes idoszakot eltem akkor jelentkeztek mar a panik rohamok is+depresszio a szules utan. Kezeltettem a panik betegsegemet de egy valami nagyon furcsa nekem,hogy azota amiota "jól" vagyok,egy teljesen mas ember lett belolem. Olyan,mintha nem is onmagam lennék,egyszeruen az elet kedvem egyenli a nullaval. Nem tudom hogy ez gyogyulas utan mennyire normalis es hogy meddig fog tartani. En soha nem voltam yan,mint most higy egy mosolyt nem tudok elereszteni. Ez ilyenkor normalis,es ha igen,akkir meddig fog ez így lenn8? Mikor jon mar vissza az elet kedvem? Szorongasos beteg is voltam,de mar nem szorongok semmit. Nagyin furcsak erzekelem a dolgokat a panik betegseg utan :(

2023. ápr. 4. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Depressziónak meg pánikbetegségnek sok tünete van de gyógyszertől is lehet. Ha Frontint szedsz elmezavart kapsz én is bepánikoltam tőlle el vitt a mentő.
2023. ápr. 4. 20:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Ha el is tudok aludni remalmaim vannak ,vagy olyan is van hogy nem érzek álmosságot.. vagy nem eszek egesz nap semmit vagy falási rohamaim vannak.....reggel ugy kelek fol hogy istenem mikir lesz mar ennek vege...
2023. ápr. 4. 20:15
 13/23 A kérdező kommentje:
2 honapja es 3 hete tart ez.. meg fog szunni magatol ?
2023. ápr. 4. 20:15
 14/23 A kérdező kommentje:
A frontint csak este szoktam alkalmazni alvashoz.. napkozben a citromfűteat szoktam hogy ne szorongjak.. most odaig jutottam hogy oke nem szorongok de elet kedvem nincs . Mar nem az vagyok aki voltam
2023. ápr. 4. 20:17
 15/23 A kérdező kommentje:
A szemgolyom kisebb lett.. komolyan nem vagyok normalis.. meg kaptam amit akartam,a gyerekemet.. es ugy erzem hogy mi ertelme volt ennek az egesznek?! El vagyok teljesen keseredve.. száraz a szám.. m8nden bajom van..
2023. ápr. 4. 20:18
 16/23 A kérdező kommentje:
Állandoan figyelgeten magamon a betegseg tuneteit es a hulye agyam meg van bizonyosodva arrol hogy meg fogok halni.. rossz gondolataim vannak
2023. ápr. 4. 20:19
 17/23 anonim ***** válasza:
A Frontint hagyd abba a szedését mert befogsz csavarodni attól vagy rosszul! Dobd ki a kukába.
2023. ápr. 4. 20:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség és depresszió. Ahogy a pánikrohamnak, úgy a stressznek és a depressziónak is vannak fizikai tünetei. Menj el pszichológushoz, vagy pszichiátriára.
2023. ápr. 4. 20:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Másrészt gyógyszermellékhatás is lehet. Meg kellene kérdezni az orvost, aki felírta neked!
2023. ápr. 4. 20:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Értem. De ha nem szedek semmit akkor aludni sem tudok. Van esely hogy elmulik magatol ez az egesz? Megoldja az ido vagy mindenkepp szakember kell?
2023. ápr. 4. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!