Hiányzik a borderline vagy bipoláris kapcsolat? Velem van a gond?
Egy borderline kapcsolat nagyon sok felfokozott érzelmet, ingert ad a partnernek, ezzel szemben egy kiegyensúlyozott kapcsolatban kevesebb indulat, hevesség, végletesség van jelen, amit talán ingerszegénynek érezhetsz. Talán izgalmas egy ilyen személyiségzavar, de hosszútávon a sok küzdelem, instabilitás véget vet a kapcsolatnak, ha a bordis nem tanulta meg kezelni saját magát.
Pontosan mi az, ami hiányzik?
Voltál már egészséges kapcsolatban?
Te kiegyensúlyozott, és egészséges vagy?
Szétröhögöm magam. Pokol borderline emberrel kapcsolatban lenni, akár barátilag, akár párkapcsolatban.
Én bordi vagyok, de szerintem a skála enyhe végén és már én is tudok elég cifra dolgokat művelni. Hát még aki a skála súlyos végén van...
A bipol az más (én az is vagyok), ők nem játszmáznak, nem szemétkednek, nem durvulnak, csak éppen az év felében vagy akár évekig depisek, hát aki már látott IGAZI depressziós embert, az nem akar ilyennel párkapcsolatot. (Amikor nem zuhanyozol, nem szexelsz, nem mosol fogat, ágyban fekszel egész nap és hasonló örömök.)
De majd kiírok az ismerkedés kategóriában egy ilyen kérdést, hogy bipol/bordi emberként ismerkednék, szerintem őrületes sikerem lesz, tolongani fognak nálam a jelentkezők. Bruhaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!