Skizofrének, bipolárisok, borderline-ok, milyen a kapcsolatotok a testvéretekkel?
Szóval én ezek közül az egyik vagyok és 2019 őszétől 2021 tavaszáig egy pár hónap kihagyással kórházban voltam. Ez idő alatt a testvérem, akivel korábban nagyon jóban voltunk és nagyon sokat segített, egyszer sem érdeklődött irántam, nem hívott karácsonykor, szülinapomon (2 karácsonyt és 2 születésnapot kórházban töltöttem). Amikor erről beszélni akartam vele, nagyon felhúztam magam és egyszerre voltam szomorú, dühös, csalódott, értetlen, stb. Azt mondta, hogy persze, beszélhetünk erről, de nem beszéltünk.
Veletek is történt-e ilyen ill. hogy tudjátok ezt kezelni?
Igen, amikor mondtam, hogy beszéljünk, akkor az első 1-2 percben csúnyán nekiugrottam, aztán elkezdtem zokogni és bocsánatot kértem, azt hajtogatva, hogy biztos sokszor megbántottam őket (egyébként nem bántottam meg őket). Azt mondta, hogy semmi baj, semmi ilyesmi nem történt, majd megbeszéljük. Aztán nem beszéltük meg.
Ööö, Karácsonykor vagy szülinapon nem tud mit mondani? :)
Hüm, kicsit eltúloztam a dolgokat. :) Zárton, nyílton és pszichiátriai rehabon kívül máshol nem nagyon lehettem volna. :)
7
Értem. Köszönöm. És tudtok beszélgetni ezekről a dolgokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!