Rivotril elvonás mennyi ideig tart csak 0.5 mg-ot szedtem alkalmanként?
Figyelt kérdés
Már régóta nem kapok gyógyszertárakban Rivotrilt see 2 mg se 0.5mg, ami maradt azt tördeltem. Nagyon rosszak az elvonási tünetek, izom görcsöktől kezdve hányingre, rossz kedv...
Felírni a doki sem ír már fel mert felesleges, csak eszméletlen ritka helyeken kapható, de felír végül ha nagyon könyörgok.
Viszont munka mellett, meg család meg minden mellett nincs időm bejárni az országot, hogy el legyek látva 1 hónapra és megint nem kapok sehol mert elvitték.
Azt javasolta, hogy vannak más hatóanyagok amik nem clonazepam de ugyanabba a gyógyszer csoportba tartoznak.
De félek átállni.
Meddig tart a rivotril elvonás?
2023. ápr. 1. 10:26
21/25 anonim válasza:
Azért ne keverj egy osztrák meg egy magyar adatbázist. Majd kiderül. Én jobban várom, hogy legyen, mint te, szerintem. De elvonási tüneted van, mikor én nem jutottam hozzá napokig, én is ilyen voltam.
22/25 anonim válasza:
Valaki bemásolná ide a 2 mg.-os OGYÉI linket? Mert nekem az van felírva és a kereső csak a 0,5 mg.-os oldalát hozza fel.
24/25 anonim válasza:
23-as nagyon szépen köszönöm! Ment a zöld pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!