A Rivotril hosszan tartó (hol rendszeres, hol rendszertelen, alkalmankénti) használata okozhat maradandó potencia, vagy egyéb neurológiai, esetleg pszichológiai problémát?
Igen. Nem általánosságban, hanem a konkrét saját példámból tudom.
A Rivotril az egyik legszörnyűbb benzodiazenip vegyület, nagyon gyors a rászokás, és igen lassú, nehéz a leszokás. Ezt elmondhatom, mivel jelenleg éppen magamnak végzem a Rivotril elvonást.
Bővebb információt privátban adok szívesen.
Nem vagyok függője.
Van amikor hónapokig nem veszek be egy szemet sem egyáltalán, van, hogy hébe-hóba bedobok egyet-kettőt, és van amikor napi szinten többet is.
Ez megy így már évek óta.
Az biztos. hogy a hatása alatt a libidóm elérheti a zérót is, attól függően, hogy épp milyen módom szedem.
csupán ezért érdekelt, hogy lehet-e maradandó ez a hatás, vagy, esetleg más maradandó hatás elő fordulhat-e.
Lehet maradandó hatás. Van olyan beszámoló, aki már régen letette a dilibogyókat, de évek múlva is megmaradt a szexuális zavara.
A Rivotril maradandó károsodásokat okozhat az agyban! Az egyik legrettenetesebb "gyógyszer", egyenlő a kémia kiheréléssel.
A gyógyszergyárakat megértem (de biznisz iz biznisz).
Az orvosok azonban... hát nem tudom mit mondjak.
Látom, jól leszavazta a válaszaimat mindenki.
Akik a benzókon szeretnek élni, azoknak biztosan nem tetszenek, amiket mondok.
Az orvosnak könnyebb, mert ha nem jajgat a beteg (elaltatjuk), akkor nincs vele gond. A nyugtatók ezt teszik, az orvos örökre beteggé teszi a beteget, aki majd megy felíratni a nyugtatóadagját.
A gyógyszergyárak szponzorálják az orvosok továbbképzéset, sok mindent, az orvosképzésben is ott vannak, a szaktekintélyeknek számító orvosokat megvették kilóra, akik állítják, hogy ez és ez a jó, a többi orvos pedig megy a "szaktekintélyek" után.
Ez van a pszichiátriában, a rákellenes szerekkel, a magas vérnyomás és koleszterin elleni szerekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!