Rivotril elvonás mennyi ideig tart csak 0.5 mg-ot szedtem alkalmanként?
Már régóta nem kapok gyógyszertárakban Rivotrilt see 2 mg se 0.5mg, ami maradt azt tördeltem. Nagyon rosszak az elvonási tünetek, izom görcsöktől kezdve hányingre, rossz kedv...
Felírni a doki sem ír már fel mert felesleges, csak eszméletlen ritka helyeken kapható, de felír végül ha nagyon könyörgok.
Viszont munka mellett, meg család meg minden mellett nincs időm bejárni az országot, hogy el legyek látva 1 hónapra és megint nem kapok sehol mert elvitték.
Azt javasolta, hogy vannak más hatóanyagok amik nem clonazepam de ugyanabba a gyógyszer csoportba tartoznak.
De félek átállni.
Meddig tart a rivotril elvonás?
11
Nem hinnem, hogy 2 napja levették a hiányt, még az osztrák gyógyszer adatbázisban sincs forgalomban mert náluk is országos hiánycikk.
És nem mi leszünk az elsők akik megkapják, ezt egy gyógyszertáros is mondta.
Könyörgöm, ne hergeljétek már magatokat! A 0,5-öst tegnap óta lehet kapni!!!! Nem véletlenül vették le a hiánylistáról! Nyilván idő kell ahhoz, hogy minden patikába eljusson, az itteniben már tegnap volt és egy csomót kaptak a nő szerint. Ausztriában pedig semmiféle listán nincs rivotril, megnéztem! És ott eddig is volt!
A 2 mg-os még a listán van 03.31. dátummal, viszont friss alaki hiba engedéllyel, magyarán az is hamarosan lesz, ha valakinek ez kell.
Nyugi!!!
Én pedig csak segíteni szeretnék, pont amiatt, amit írsz. Tudom, milyen frusztráló a sok hülyeséget olvasni, amikor amúgy is labilis az ember, és próbál valamibe kapaszkodni.
Szóval tényleg nyugodj meg, én tegnap már kaptam, és hamarosan lesz mindenhol.
Jaj gyerekek. Ausztriaban sincs meg.
"Einstellung In-Verkehr-Bringen" leforditva azt jelenti, hogy forgalomban van. Es talan a "Nein" szot megertitek.
Ha Ausztriaban nincs, akkor mit gondoltok, majd elobb jonnek M.o-ra? Szerintem forditva, meg egy patikus szerint is ide kesobb erkezik.
Es mar csak nem merik kiirni a hianyt. Valamiert ez jobban hiheto.
Na most már tényleg ne keltsd itt a feszültséget!!!
Az Einstellung In-Verkehr-Bringen jelentése: a forgalomba hozatal leállítása/beszüntetése!! És itt az áll: NEM!!!!!!!
Itt a hivatalos osztrák hiánylista, rivotril nincs rajta!!! Eddig is volt folyamatosan! Lécci ne hergeld az embereket és magadat sem!
19
Szóval akkor mégis ott vagyunk meg az osztrákok is, hogy a nagyker.-re nem számíthatunk, mert isten tudja miért vették le igazából az OGYEI-ből a 0.5mg-osról a hiánycikket, az osztrákok egyik hivatalos adatbázisa nem változott, ami ahogy írtad lehet még hiánycikk csak készleten adják ami még van.
Mert az, hogy az OGYEI változtatta az állapotát, nem jelenti azt, hogy forgalomba került, csak az engedélyt adta meg meg adminisztráció a forgalmazáshoz.
És a magyar ügyintézést ismerve jó lassú. Majd 1 hónap múlva kb. meglátjuk, hogy mi igaz, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!