Frontin állásinterjú előtt?
Szociális szorongásom van és nagyon félek az állásinterjúktól. A szorongástól fájni szokott a mellkasom, remegni szokott a hangom, nehezen tudok gondolkodni stb. Félek, hogy a stressz miatt elrontom vagy rosszul leszek.
Jó ötlet egy kevés Frontint bevenni? Meglátszik az embereken, hogy ilyet szednek?
Dehogy látják istenem, hacsak nem ilyen 4mg-ot beveszel de még azt sem.
Semmit nem fognak látni rajtad.
Én szedek 11mg Rivotrilt naponta és senki nem látja meg.
Gondolom ilyen 0.25 vagy 0.5-öt szedsz. Ez esetben 3 - 4 mg-ig nem fog csúszkálni a beszéded, afölött már lehet, de mivel frontin és nem xanax, ezért kétlem. Én 2 mg-ot szedtem, és volt hogy benyomtam 6 mg-ot és akkor szólt egy ismerősöm hogy úgy beszélek mintha be lennék bszva, de észre se vettem, de ez el is múlt 30 percen belül kb.
Amugy alvasra ezek a csodalatos haziorvosok akik P4-es pszichotrop fokozottan ellenorzott szert irtak fel (Rivtoril) (ezert kerik el a szemelyit kivaltasnal) kemeny mennyisegekben es meg javaslat sem kellett hozza nekem hihetetlen.
Alvasra meg nem xanax kell, hanem altato. Ilyen a zolpidem, zolpiclone, esczolpiclone.
Sokkal hatasosabbak, kizarolag altatasra szant. es ugyanugy P4-es fokozott ellenorzott szer mint a Xanax, de nem fokozotabban ellenorzott mint a Rivotril.
A legjobb volt amikor a haziorvosom elkezdte, hogy a Xanaxra nem tudsz rafuggni, az nem benzodiazepine. Nagyot neztem a telefonba, erre elkezdi a Seduxen meg az.
Gondoltam oke nem neurologia a szakterulete, de azert ha mar Rivotrilt irsz fel meg Xanaxot dogivel mindenfele okra, ahhoz legalabb tudd mar mi az a gyogyszer orvoskent.
Ezert kene elkuldeni beutaloval mindenkit aki Xanaxm meg Rivotril igenye van egy pszichiaterhez aki mar ir javaslatot hogy a haziorvos felirhatja-e neki, foleg Rivotrilt ami kabitoszer torvenyesen es sokan visszaelnek vele.
Es kerlek ne rogton tagadjatok ezeket, menjetek fel a google-re mert tudom hogy hulyenek neztek meg okoskodonak de ez teny.
Ird be google-ba, semmelweis oldalak kozott van oket oktatjak gyogyszereszetin es ott ki van emelve a Rivotril P4-es kabitoszer, ugyanaz a kategoria mint az amfetamin-szarmazek methylphenidate P2-es kabitoszer.
Vagy legegyszerubb megkerdezitek a gyogyszereszt. 100% hogy ugyanezt fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!