Mit csináljak ha rettegek az állásinterjúktól?
Eléggé erős szorongás van rajtam emberek között, hányingerem lesz, erős szívverésem, néha remeg a hangom. Próbálom ezeket elrejteni de nem mindig sikerül. Attól félek, hogy emiatt semmilyen munkára nem vesznek majd fel akárhogy próbálkozok és hajléktalanként fogok éhenhalni. Pedig szeretnék normálisan élni, dolgozni. Félek, hogy alkalmatlan leszek és nem tudom ellátni a munkát vagy, hogy rosszul leszek közben.
Próbálok többet kijárni a házból de soha nem érzem jól magam.
Pedig régen el tudtam járni minden nap dolgozni emberek közé akkor se teljesen nyugodtan de ennyire rosszul nem voltam. Most úgy érzem biztos rosszul leszek és kínos helyzetbe kerülök.
Valaki tud tanácsot adni hogyan lehetne ezt a szorongást csökkenteni? Gyógyszerem nincs rá, gyógynövényes teák nem nagyon hatnak.
Hidelem , észés gondolat. ez a bűvos sorrend.
A kudarc nem azt jelenti rossz ember vagy, hanem , hogy fejlődnöd kell. A kudarc nem a siker ellentéte, hanem az odavezető út része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!