Tramadolor 150mg fájdalomcsillapító az ad jókedvet is vagy csak bebeszélem magamnak ?
Figyelt kérdés
Érzek tőle némi flesset pedig csak felet szedek naponta.Kedélyállapot javulás.2023. márc. 20. 19:12
1/12 anonim válasza:
Nem ad semmi féle jó kedvet. Én csak este szedek 1 X 2 szem (2 X 50 MG). Csak álmos leszel.
2/12 A kérdező kommentje:
Speciel én nem leszek álmos. Sőt enyhén perget.
2023. márc. 20. 19:40
3/12 anonim válasza:
Nem beszélee be magadnak, mivel opiát (mint a heroin) ezert jo kedvet okoz.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2023. márc. 20. 19:56
5/12 anonim válasza:
Az erős fájdalom csökkenése is okozhat "flesst", legalábbis nálam igen. Én pl.a szteroid injekció után éreztem ezt, mert akkora megkönnyebbülés volt, hogy csökkent a fájdalom.
6/12 anonim válasza:
Én is tramadolt szedek évek óta és ez van velem is..feldob,jó kedvet ad és beflessel😁
7/12 anonim válasza:
6-os válaszírónak! 1-es válsz író voltam! És még mindig este vagyis 1 X 2 szemet szedek azaz 2 X 50 MG = 100 MG szedek! És én nem érzek semmiféle jó kedvet. Sőt nem dob fel!
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet van akinek így adja van akinek úgy hmmm ?
jan. 1. 20:22
9/12 anonim válasza:
7-es lehet hogy másképp hat más emberekre
Sokaknak semmi érzést nem ad de én korhazban dolgoztam és sok beteg függő volt pont emiatt de én messze állok tőle hála istennek
Ritkán szedek migrenre de akkor fel dob
10/12 anonim válasza:
9-esnek! 7-es voltam. Immár lassan 4 éve szedem a tramadol nevű fájdalom csillapítót! Először a kórházban kaptam Tramadol nevű fájdalom csillapítót injekcióban. Az injekciós változattól elégé komoly halucinációim voltak. De csak az injekciós tramadoltól. A kapszulás Tramadoltól nincsennek, és nem is voltak hallucinációim. Egyébként a kórházban, nem én kértem a Tramadolt! Azt se tudtam hogy létezik Tramadol. Maguktól adták! Én csak fájdalom csillapítót kértem. És aztán jött a doktornő és bele nyomta a Tramadol injekciót az infúzióba, és csak annyit mondtak hogy hoztam a fájdalom csillapitót. Utána a záró jelentésen láttam / olvastam hogy mit kaptam! De a kapszulás tramadol nem dob fel! Sőt gyengének találom az 1 X 2 szemet ami 2 X 50 MG azaz összesen 100 MG! Igen és nem migrénre, hanem gerinc fájdalomra kaptam / kapom a Tramadolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!