Holnap gyámság alá helyez a bíróság. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Cselekvőképességet teljesen korlátozó gyámság alá helyez a bíróság (pedig nem vagyok beteg, csak ez őket nem érdekli), ki lesz a gyámom? Hivatalos gyámom lesz. Ő mit csinál? Milyen gyakran fogok vele találkozni? Erre tud valaki válaszolni?2023. márc. 15. 18:09
21/43 anonim válasza:
Ha veszélyesnek, kártékonynak ítélnek magadra vagy másokra, akkor nem mindegy. Bár az írásod alapján valahogy nem hiszem, hogy ez fennállna nálad, szóval érdekes a helyzet. Hát hallod így gőzöm sincs. Mindenesetre sajnálom, hogy így jártál...
23/43 A kérdező kommentje:
Voltunk bírósági tárgyaláson, beszélgettem a bíróval. El kell mennem majd egy igazságügyi elmeorvos-szakértőhöz, aki az elmeállapotomat kivizsgálja majd. A gyámhatóságnál az egyik dolgozó azt mondta, hogy szerinte szociális intézetbe helyeznek majd, mert képtelen vagyok csak minimális szinten is felfogni bármit a világnól. :(
2023. márc. 17. 01:00
24/43 A kérdező kommentje:
*világból
2023. márc. 17. 01:01
25/43 anonim válasza:
Szivatsz? A gyakorin majdnem tökéletes helyesírással értelmesen írsz. Vagy te szivatod itt a népet, vagy ők hülyültek meg.
26/43 A kérdező kommentje:
Azt mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy életem végéig szociális intézetben kell majd élnem, mert rendkívül súlyos mentális állapotban vagyok. Azt gondolja, fogyatékos vagyok, 20-30 között van az IQ-m. Szerintetek igaza van? Szerintem NINCS!
2023. márc. 17. 01:03
27/43 A kérdező kommentje:
Na jó, a 20-30-as IQ-t nem mondta. De úgy beszélt rólam, mintha egy óvodás értelmi szintjét ütném meg.
2023. márc. 17. 01:04
28/43 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez az egész kérdés abszolút kamu-e, vagy tényleg ez megy veled... Utóbbi eseten se lepődnék meg, de azért durva...
29/43 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem kamu, bárcsak az lenne! Az az igazság, hogy a bíró csak kb. 40 percet beszélt velem, elótte voltam pszichológusnál, ő is kb. 40-45 percet, és ebből vonnak le messzemenő következtetéseket az állapotomról. Ez szerintem nem jó.
2023. márc. 17. 01:13
30/43 A kérdező kommentje:
*előtte
2023. márc. 17. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!