Ha szinte semmi sem okoz már örömöt, akkor csak a halál van hátra?
Nem.
Tűzz ki egy célt, és valósítsd meg.
Nem. Jó lenne, ha visszamennél az orvoshoz és megmondanád neki, hogy ha nem ért a szakmájához, akkor inkább ne praktizáljon, mert te igenis bíztál benne, de
kakit sem ért, amiket felírt. Aztán keress egy kompetensebb dokit.
Emberi kapcsolatok (barátság, szerelem, jó ismerősök, szomszédok, haverok) nélkül az emberi lét csupán vegetáció.
Nézd meg a vegetalas jeleneteset.
Nem gyógyszerek kellenek, hanem barátok, élmények, célok!
Ó Kérdező, nagyon sajnálom.
Velem ugyanez van...
Gyerekként annyira másmilyennek képzeltem az életet.
Én azért arra bíztatnálak, hogy ne tedd meg !
1 életünk van, lejár ez magától is...
Érdekes, hogy mindenki azt hiszi, hogy egy orvos meg egy gyógyszer megoldja ezt a problémát... Hát nem oldja meg.
Neked kell kézbevenned a saját életedet.
Könnyű mondani, hogy szerezz barátokat, de mégis hogyan?
Sok ember nem is nyitott az új kapcsolatok építésére, mert már megvan a saját kis köre, és nincs igénye új barátokra.
Én is ezzel küzdök, hiába vagyok kedves, segítek, amiben tudok másoknak, nyitok feléjük, mégis valahogy az érdekkapcsolat szintjén megragadnak a kapcsolataim, és pl. az egyetemen jobban megismert emberekkel is úgy érzem, csak addig fogom tartani a kapcsolatot, amíg nem végzünk, utána már nem lesz rám szükségük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!