Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy ember mér kinozza magát...

Egy ember mér kinozza magát ha akár még is halhatna!?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok olyan,hogy gyötröm magamat ahelyett, hogy meghalnék magamtól valamilyen formában de nem tudom hogy hogyan de bátorságom sincs hozzá és félek attól, hogy elrontom

2023. márc. 14. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Egy ember miért kínozza magát, ha akár össze is szedhetné a szétcsúszott életét és megpróbálna javítani rajta?

Vagy te vagy még mindig a 32 éves érdeklődő a századik fiókjáról?

2023. márc. 14. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok az a lecsúszott nyomorék nyomorult senki nagy rakás húgyszarfos semmit sem érő nagy nulla!!!
2023. márc. 14. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
A szánalmas szerencsétlen ahogy önök is engemet elkönyveltek magukban!!!
2023. márc. 14. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Az oldal segítségnyújtása addig terjed, hogy tanácsot adnak mások. Ha nem vagy hajlandó ezeket elfogadni és változtatni, akkor hiába teszed fel azt századjára, akkor sem tudnak jobb választ adni rá.

Te évek óta írod ki ezeket a kérdéseket, mégsem változtattál semmit. Azt leszámítva, hogy néhány kérdésedben tombolsz, kitiltatod magad, majd utána visszaregisztrálsz és folytatod, és kifakadsz hogy itt senki nem segít. Segítenének, de nem hallgatsz senkire.

2023. márc. 14. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy mentálisan instabil embernek aki meg akar halni, talán nem a legokosabb ötlet mindenféle színes tanácsot adni vagy rávezetni. Már csak azért sem, mert ha megcsinálja, vagy épp ezért:

"Btk. 162. § (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt bír rá öngyilkosságra, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

2023. márc. 14. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezt énnekem írta?

Csak azért mert eltávoznék mindig!?

2023. márc. 14. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, rosszul teszed fel a kérdést. Mintha nem választhatnád azt, hogy se nem gyötröd magadat, se nem leszel öngyilkos. Ehhez fejben meg kell változnod, máshogy kell gondolkodnod, mintha újjászületnél.
2023. márc. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!