Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Züllöttnek számítok?

Züllöttnek számítok?

Figyelt kérdés

-lassan 3 éve napi rendszerességgel fogyasztok energiaitalokat

-kb egy hónapja cigizni is kezdtem általában 3 szál megy el egy nap

-hajlamos vagyok önbántalmazásra (vagdosás, körzővel kezem karcolása)

-a lustabb diákok közé tartozom (nem nagyon szoktam tanulni, általában puskázok)

-matekból megbuktam felevkor (pedig járok tanarhoz)

2023. márc. 13. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
inkább unalmasnak és gáznak, de kinek mi, majd felnősz
2023. márc. 13. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem feltűnési viszketegséged van. A szüleid valószínűleg évek óta tojnak a fejedre. Nem vagy züllött, csak figyelemhiányos. Viszont ha elfogadsz egy tanácsot, inkább ne így hívd fel magadra a figyelmet, mert a végkimenetel ugyanaz lesz, viszont ebből hasznot meríteni nem fogsz
2023. márc. 13. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Tinikent szerintem ilyesmiket a legtobbunk csinalt, ebben nincs semmi extra. Persze nem dicserendo, de mikor lazadjon az ember, ha nem most.

Azert az ereidet fel ne vagd korzovel, azt mondjuk befejezhetned.

Arra figyelni kene, hogy egy picit szedd ossze magad es ne bukj meg. Jarsz tanarhoz, oke, nade otthon mennyit tanulsz? Ulj le naponta csak 40 percet matekozni, foglalkozz vele, aztan osszejon az a kettes.

Ha nem tanulsz, akkor a bukason nem kell csodalkozni. De ha elbaszod a sulit, egy erettsegit nem tudsz osszehozni, na az gaz. Nagyon.

2023. márc. 13. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Annak tűnsz, de fiatal vagy még nagyon. Előtted az élet!
2023. márc. 14. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Átlagos tinédzser vagy. Mondjuk azért a vagdosásnál rezeg a léc, hogy kellene e egy pszichológus, vagy csak figyelemfelkeltés miatt teszed, és majd abbamarad. Én is csináltam, már kisgyerekként is, nem szoktam le róla, felnőttként kaptam egy borderline diagnózist - természetesen nem csak emiatt. A többi dolog ebben a korban teljesen okés, nem követendő példa, de nem meglepő.
2023. márc. 15. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 fogunk menni pszichológushoz
2023. márc. 15. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!