Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítséget nem fogadja el én....

Segítséget nem fogadja el én. Ha egyre inkább sürget, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Bántalmaznak. Nem tudom, kihez forduljak. Próbáltak segíteni (azt hiszem), de elmarom magam mellől az embereket, mert az abúzusnak ,,köszönhetően" egyre nyilvánvalóbb borderline (és más egyéb...) tüneteket produkálok. El akarok tűnni valahova messzire, de örökre. Nem akarok többé az áldozata lenni annak, hogy semmirevaló vadállatok rajtam csámcsognak. De sajnos hozzászoktam, hogy magamat gyűlölöm helyettük. Kihez forduljak? Mert egyedül gyönge vagyok, érzem. Még csak személyiségem sincs.

2023. márc. 11. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon beszűkült a gondolkodásod most, mert rosszul működik az agyad. Nyugi, aggodalomra semmi ok. Mondom ezeket úgy, hogy MÁSFÉL hónapja még én is így éreztem magam mint most te. Antidepresszáns csodákat tesz. Megoldani nem fogja a problémáid, de segít helyrerakni a hangulatod, érzelmeid. Onnantól meg mindent meg fogsz tudni oldani!

Nyomás orvoshoz.

2023. márc. 16. 21:52
 42/68 A kérdező kommentje:

Élvezzétek a hétvégét kedves válaszolók

Komorbiditás van a mentális és fizikai problémáim között

Gyakorlatilag egyszerre lép működésbe az arcüreg gyulladás és a depresszió, és az egészből annyit érzékelek, hogy valakinek a teste valaki ellen létezik

2023. márc. 17. 22:45
 43/68 anonim ***** válasza:
100%
Te még mindig nem vagy a pszichiátrián?
2023. márc. 18. 08:30
 44/68 A kérdező kommentje:

Pszichiátriára és neurológiára a vidéki nagyvárosban akarok bemenni, mert ha rájönnek nemhon, hogy oda járok, akkor megölnek

Megnézem az ügyfélkapumon, hogy ki a háziorvosom, és egy tünetekkel teleírt A4-es lappal a kezemben beállítok, hogy szeretném, ha kivizsgálna, és beutalót adna különféle szakemberekhez

2023. márc. 18. 10:06
 45/68 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak most láttam a kérdésed. “Remélem” nem csak trollkodás az egész amit mondasz/írsz. Amiket elküldtél ide, azok alapján elég komoly a gond. (Ezt úgy írom, hogy én is megjártam a pszichiátriát, többször, bár nem ilyen tünettel)

Bár tudatodnál vagy, az biztos, de hogy, az teljesen ködös/kóros, az is 100%. Ne várj a háziorvosra, mert az egy csomó idő, hívj magadra mentőt vagy AZONNAL menj be a sürgősségire. Nem fog ott bántani, megölni téged senki, de az is biztos, hogy ebben az állapotban, nem csak magadra de még a környezetedre is veszéllyel vagy. Cselekedj, azonnal! Jobbulást!

2023. márc. 18. 10:34
 46/68 anonim ***** válasza:
100%
#45 vagyok, még annyi, hogy nagyon nagyon komoly téveszméid vannak és személyiségzavarod, össze-vissza beszélsz, olyan dolgokról amik nem is számítanak, az állapotod kapcsán. Őszintén kérlek, hogy hívj egy mentőt, vagy kérd erre, egy olyan ember segítségét akiben bízol, mert ez ritka komoly kórkép. Odabent segíteni fognak neked, nem bántanak, nem ölnek meg. Azért lesznek ott veled, hogy meggyógyulj.
2023. márc. 18. 10:44
 47/68 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták. Hívj mentőt magadra még ma. Otthon sem fognak kicsinálni téged azért, mert beteg vagy...

Kezelésre szorulsz, ez evidens. Jobb még most cselekedned, és mentőt hívnod, mert NEM LESZ JOBB az állapotod magától. Gyógyszerre van szükséged. Az segít kilátni a fejedből.

Most ezzel a viselkedéseddel azt akarod elérni, hogy itt valaki beszóljon neked, és azzal azt validálnád önmagadban, hogy igazak a téveszméid. Nagyon ez jön le. Voltam én is pszichotikus, nem élmény..

Ne háziorvosozz. Felesleges. Nagy valószínűséggel ő hívná a mentőket úgy is. A tüneteid nagy része (vagy akár egésze) a mentális állapothoz köthető. Majd megvizsgálnak a klinikai pszichológusok és a pszichiáterek, aztán adnak gyógyszert.

Ma fogd magad, hívd fel a 104-et és mondd nekik, hogy: Neved, lakhelyed, életkorod + zavarodott vagy, a mentális állapotod nagyon rossz, krízisben vagy, és félsz, hogy magadban kárt tennél, segítségre van szükséged.

Amint az önkárosítás elhangzik, nem kérdezősködnek, mennek és segítenek.

Ha csak gépiesen tudod elmondani nekik, az sem probléma: tudni fogják, hogy valószínűleg felolvasod, mert annyi minden megy egyszerre a fejedben, hogy nem tudsz tisztán gondolkodni.

Egyetlen telefon. Írd le, olvasd fel és mondd, hogy jöjjenek, mert segítségre van szükséged.

2023. márc. 18. 11:15
 48/68 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak igaza van, ő is volt, ahogy írta, én is voltam, ahogy írtam ilyen helyzetben, cselekedj és intézd el, hogy mielőbb orvosok keze alatt legyél, mert szükséges.
2023. márc. 18. 11:40
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
Hívd a mentőt,mert magától nem lesz jobb. A körházba nem bántanak csak segítenek.
2023. márc. 18. 12:17
 50/68 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező attól fél,hogy ha a közeli kórházba megy akkor megtudják az ismerősök és megölik.

Én erre csak annyit mondok: És ha megtudják,akkor mi van?

2023. márc. 18. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!