Segítséget nem fogadja el én. Ha egyre inkább sürget, mit csináljak?
Ütöttek, bevillanásaim vannak, félek tőlük valójában, hogy megint rámtámadnak, és ez tudatalatt van
Tényleg az vagyok, nem csak lehet
De attól még hadd legyen létjogosultságom
Mi az a szakember? Mit kell mondani?
Pszichiáterhez menj el (orvos)
Mindent mondj el neki.
Háziorvos ad beutalót, vagy magánban keress egyet.
Hogy lehet olyat találni, aki erkölcsös? Vagy kitől tanuljak jó példát
Pszichológushoz ne menjek?
Köszönöm
Hogy háláljam meg?
Nem kell megháláni. Az orvosoknak ez a hivatása, ezért kapják a fizetésüket. Szigorúan tiltott dolog a hálapénz. Ha már jársz hozzá egy ideje, és tényleg fordult veled a világ, akkor esetleg egy csomag finom csoki vagy tömény elmegy, de pénzt nem szabad.
Pszichológushoz is mehetsz, de az írásaid alapján mindenképpen orvoshoz fordulj elsőnek. Ő tud neked olyan terápiát javasolni, amire szükséged van. Ha gyorsan szeretnél javulni, akkor felkeresheted/beszélj a dokival a Thalassa házról, vagy a Tündérhegyi szanatóriumról. Ezek nappali kórházak/bentfekvős szanatóriumok. Nyugi, ide csak azokat veszik fel, akik aktívan szeretnének gyógyulni. Intenzív terápiás foglalkozások + gyógyszerezés megy, 0-24-es szakmai segítséggel. Orvosok, pszichológusok segítenek a betegeknek, illetve sorstársakkal vagy körülvéve.
A 8-as válaszomhoz kiegészítésnek:
bura.hu : magyar fórum, közösség a mentális betegségekkel küszködőknek (érintettek) illetve hozzátartozóiknak. Érdemes kutakodni rajta! Mindenki kedves, osztjuk a tapasztalatainkat, gyógyszerekkel való élményeinket, vagy csak beszélgetünk erről-arról.
Zavarodott vagyok
Alapvető dolgokat nem tudok elvégezni
Fölemelkedek a talajról, deperszonalizációnak tűnik, a valóságot nem nagyon érzékelem
Nem értem meg a dolgokat, tehát ahogy leírod, hogy forduljak orvoshoz, én azt nem értem, az agyammal nem vagyok képes fölfogni, meg vagyok rekedve
Van lehetőségem, vagy esélyem, hogy jó legyek?
Ki segíthet abban, hogy eltűnjek? Magamért kéne tudnom felelni, de tesznek elleneM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!