Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió vagy elkeseredés?

Depresszió vagy elkeseredés?

Figyelt kérdés
December elején leépitések voltak a cégnél ahol dolgoztam mivel próbaidőn voltam beleestem.Úgy voltam vele hogy hamar talàlok új munkát.Rengeteg helyre küldtem a pályázatokat,állásinterjún is voltam de sajnos sehol semmi..Ráadásul a héten lejár a segélyem szóval se segély munka meg plànne nem.Lelkileg elég szarul vagyok mert nagyon számitottam hogy mostanra sikerül találnom valamit erre semmit nem tudok felmutattni. :(
2023. márc. 11. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnálom tényleg. Most mintha nehezebb lenne találni melót! Az egész helyzet ami van elkeserítő és szánalmas! 2022ben arra ébredünk hogy tőlünk nem messze tankkal lövik egymást mintha valami elcseszett 1940-es éveket irnánk...Az árak az egekben most aztán kilehet szipolyozni az embereket a kormány által....szörnyű ez az egész! Egyedül élsz? Szüleid tudnak segíteni?
2023. márc. 11. 13:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Férjemmel élek szerencsére neki van munkahelye,de azért jobb lenne ha nekem is lenne.
2023. márc. 11. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!