Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió vagy kiégés?

Depresszió vagy kiégés?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a problémám hogy mióta elkezdtem dolgozni (1 éve), azóta teljesen megváltoztam. Semmihez nincsen kedvem állandóan ingerült vagyok, minden nap munka után szinte egyből lefeküdnék aludni. Egyik hobbimhoz sincsen már kedvem. Az emberekhez egyáltalán nincs türelmem, minden kis apróság idegesít. Ez miatt már a páromat se birom elviselni. A nemi életet se kívánom. Meg úgy tényleg semmit. A napi edzésemet is csak nyögve nyelve csinálom meg. Sokszor étvágyam sincs, vagy tul sok van egyszerre és falási rohamaim vannak. Nagyon aggódom hogy mi lehet a baj és hogy hogy lehetne ezen segíteni mert az emberi kapcsolatsim és a saját életem rovására fog ez menni. Mielőtt elkezdtem volna dolgozni semmi ilyesmiről nem volt szó. Majd kicsattantam az energiától. 20 éves lány vagyok.

2023. márc. 10. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A munka nagyon sok energiát kivesz, de ez már tényleg sok. Szerintem fordulj pszichológushoz.
2023. márc. 10. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Huhh...Nekem is volt ilyen időszakom. Nekem a munka váltás oldotta meg a problémát, de nem teljesen. Még a mai napig vannak ilyen napjaim, amikor egész nap hulla vagyok attól függetlenül, hogy mennyit alszom vagy, hogy mennyire szívott le a munka. Ha esetleg nálad is ez a helyzet, hogy utálod a munkádat vagy nem érzed jól magad benne, akkor én ajánlom a mielőbbi váltást, ha ez esetleg nem lehetséges akkor, legalább egy hét teljes szabadság és abból pár napot csak pihenéssel tölteni. Ha még ez sem oldja meg a problémát akkor elnéznék a házi dokihoz és csináltatnék egy teljes labort hátha valami vitaminhiányod van, esetleg még magneb6-ot vehetsz és kipróbálhatod az sokat segít az ilyeneken.
2023. márc. 10. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem rég volt a munkahely miatt teljes körű labor vizsgálatom egeszségügyi problémáim nincsenek. A munkámat szeretem a szakmámat is, vegyész vagyok laborban dolgozom gyógyszereket vizsgálok úgyhogy elég változatos. De mivel kevesebb mint 1 éve kezdtem dolgozni elég stresszes a sok koncentrálás és a határidők miatt. És szerintem a szakmából kifolyólag a koncentrálás része és a mentális ott lét más munkahelyen sem lenne különb.
2023. márc. 10. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad akkor a saját kérdésedet. a stressz lesz a ludas. Gondolom megfelelési kényszer, nem akarsz hibázni és egyéb dolgok.
2023. márc. 10. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban :( Szerintem valahogy a kettő együtt, de biztos a munka provokálta ki. Fiatal vagy, szerintem válts munkahelyet, mielőtt tényleg kiégsz és az egész szakmádat is megutálod. Lehet, hogy csak egy kis környezetváltozás kell. (Mondom én, aki még nem lépte ezt meg, de tudom, hogy kéne)
2023. márc. 12. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Bevallom, irigyellek is, hogy okos vagy, és ilyen introvertáltaknak megfelelő munkát végzel. Én emberekkel dolgozom, pedig csendes, befelé forduló vagyok.
2023. jún. 1. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!