Úgy érzem, párom is, és én is depresszióba estem. Mit tegyek?
Nagyon sok stressz érte őt az utóbbi időben, elkezdte magát bántalmazni, vagdosni, és jeleit mutatja a depressziónak. Pszichológusnál volt, nem segített neki, csak jobban rontott a helyzetén. Folyamatosan jönnek neki a stresszes helyzetek, és igyekszem neki segíteni, viszont nem tudok eléggé.
Olyan 2 éve nekem is depresszióm volt (főként önutálat miatt), fél évig tartott, abból ő segített ki engem, viszont könnyebb volt, mivel természetemtől fogva optimistább vagyok, illetve neki nem volt depije. Viszont tehetetlennek érzem magamat jelenleg, folyamatosan rossz kedvem van, úgy érzem, visszaestem a depresszióba. Úgy hiszem, pluszban rátesz, hogy még így is maradt bennem önutálat. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek, legalább hogy magamnak hogyan segítsek, ha ő sem tud nekem... Ha én nem lennék rossz állapotban, talán neki is jobban tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!