Mit csináljak?Félek a haláltól
Minden pillanatomba beleette magát ez a gondolat,nincs egy pillanat amit igazán élveznék,mert mindig eszembe jutnak ezek a fa#zságok.Nagyon lehangoló,és elborzadok,amikor belegondolok,hogy egyszer lebetegedek,és nem lesz felépülés,és többet nem csinálhatom ezt itt.Egyedül akkor nem érzem ezt(mert elfelejtem),amikor a hobbimmal foglalkozom,de azt 1 nap tudom csinálni a 7 ből.Kezd idegesíteni,voltam már úgy,amikor mindig arra gondoltam,hogy meg kéne ölnöm magam,most meg pont a haláltól félek.Tegnap este pánikolni kezdtem,majdnem sírva fakadtam.Egészségesen élek,edzek egy csomót,futok,de mégis ez van.A családomon kívül senkim nincs,elég magányos vagyok
18 f
Jézus Krisztus a megoldás, nélküle el vagy veszve , mert a bűnök bocsanatját csak általa kaphatod meg
Bűnbocsanat nélkül nem kerulhetsz a nyugalom a béke a mennynek országába.
Oda csak a szentek lephetnek be.
Te is megszentelődhetsz, de ez csak az áldozati bárány által lehetséges, aki nem más mint Isten szentje, Jézus Krisztus aki azért jött hogy megkeresse es megmentse azt aki akarja .
Es akkor nem kell többé felned a haláltól ha Istennek szövetségre lépsz,mert amikor a te tested meghal , akkor új szellemi testben ujraéledsz es tovabb élsz a mennyei honba, de csak akkor ha a megvan ez a kapcsolat,es a buneid meg vannakbocsájtva.
Ha nem, akkor ténylegesen a halál angyala jelenik meg , amely elvisz az ítélet helyére.
Ugyanugy majd Isten előtt megallsz, de nem fog beengedni a kiralyságába.
Ezért jogos a felelmed.
Isten meg akar menteni téged is!
Nem hiába tetted fel a kérdést, nem véletlen hogy ide léptem hogy elmondjam ezt neked
Alig van időm de rád számon, mert erre indított az Isten lelke hogy megtalálhasd őt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!