Mit csináljak ha félek a haláltól?
Kérj segítséget hiszen láthatóan nem akarsz meghalni. Olyanokat írsz ami az élni akarást mutatja.
Az meg, hogy nem sikerülnek dolgok az élet velejárója. Nagyon sokan vagyunk ezzel így hidd el. Nem vagy egyedül.
Nagyon a magányos és depressziós, sikertelen ember. De minden ember életében vannak sikerek, csak ezeket fel kell ismerni.
Én nekem is hiába mondogatta a pszichiáter, hogy milyen f*sza csávó vagyok, mindig csak irigykedek másokra, hogy nekik több van, ők jobbak, ők szebbek.
Viszont ( mivel jobb stratégiám nem mindig van ) ezért azt szoktam mondogatni magamnak, hogy ezek ( akikre irigykedek ) másokra ugyanígy irigykednek. Mindig lesz jobb, ügyesebb, szebb, gazdagabb.
Szóval érdemes kicsit lazábbra venni és hagyni, hogy 'elessünk'. Úgy is fel fogunk állni, az állati ösztöneink miatt. Ha meg már nem tudunk felállni, akkor azt is el kell fogadni.
Nem nagyon értem, ha vannak céljaid, akkor mi a gond?
Öngyilkosok azok szoktak lenni, akik már mindenről lemondtak, akiknek már nincs tovább az életben, semmi nem érdekli őket, semmi sem inspirálja, minden nap egy újabb nyűg és fájdalom, már nem viselik tovább a magányt, stb.
De ha van célod, van miért küzdened, akkor annak elméletileg erőt kéne adnia a mindennapokhoz.
2-es: ez a legrosszabb kérdés egy depresszióshoz hogy 'mi a gond'
Ezt nem lehet szavakkal elmondani, vagy ha el is lehet, nem fogja a másik ember érteni.
Szóval támogatni kell, bátorítani és elmondani hogy NINCS EGYEDÜL. Rengeteg ember küzd ezzel, csak a legtöbb fél bevallani.
Aki be meri az már egy lépéssel előrébb van, mert legalább mer róla beszélni.
Mindenkiben van még ha tagadja is! Miért? Mert az Életadónk az örökkévalóságot is az emberi értelem elé tárta! Ez azt jelenti, hogy úgy alkotott meg, hogy örökké élhessünk. Ez Ádám miatt nem valósult meg, de most Jézus váltságáldozata alapján sok millió ember javára fordíthatja. Én is és te is ha értékeljük ezt a gondoskodást, megtapasztalhatjuk milyen a vég nélküli élet?
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiálítás sem fájdalom nem lesz többé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!